Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.25 20:16)

Hali McNott!

A hazai meccsek akkor vannak ha a bal oldalon van a csapat neve:)
Sajnos csak a Prosme verte meg a Nagykőröst:(

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.25 19:59)

ja tényleg nagy köröst ki verte meg a Prosme

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.25 19:55)

lehet hogy hülye kérdés de a rájátszásba akkor játszunk játszotok itthon amikor jobb oldal van a VIA KSE?
elöre is kösz

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.25 12:54)

Tisztelt szurkolóink!
Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba! Írjátok meg a véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok? A hazai meccseinket milyen plussz programokkal lehetne hangulatosabbá tenni? stb
Szervezzünk-e szurkolói buszt ismét a nagyon fontos kalocsai meccsünkre (április 18.)?
Reméljük, hogy sokan melletünk lesztek a hazai és idegenbeli meccseinken a dobogóért lévő harcba!!! A csapat már megszerezte fennállása legjobb eredményét, legyen ez egy szépen csillogó érem!!! HAJRÁ KEREK!!!

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.14 18:31)

Hello Szabi! Végre előkerűltél! Az az, majd csak fogsz áprilistól..... :) Nagyon hiányoztok, hiányzol a csapatnak. Így is le a kalappal a szurkolóink elött, de Ti is (Te, Sasa, Fecó, stb. aki manapság nem jár) kelletek a hangulat fokozásához, pláne a rájátszásban!!!!! Éremért fogunk küzdeni, és ezt Te is nagyon jól tudod, hogy ez 3 év alatt mekkora eredménynek számít.
A tabellán fel lesz tüntetve a győzelem és vereség aránya valamelyik nap. Annyiból nehéz, hogy vannak olyab csapatok, akiknek elmaradt meccsek miatt nem teljes az erdményük. Igyekszünk pótólni a hiányosságokat.
Üdv "Dobkirály"!!! HAJRÁ KEREK!!!!

Joz

(Hajrá VIA KSE, 2008.03.13 18:51)

Sziasztok! Az oldalt a Muki és én frissítjük alakítkuk. Válasz a kérdéseitekre: Miért nincs több kép?- Az oldal ingyen működik és sajnos ez megköti a kezünket. 30 Mb az össz. tárhely, így a képeket nagyon le kell tömöríteni h minnél több férjen fel, de dolgozunk rajta. A szakmai kérdésekre (csapatok pontjainak feltüntetése) stb., a Muki tud nektek érdemi választ adni.
Ui: Továbbra is várjuk kérdéseiteket, illetve ha van új elképzelésetek az oldal alakításával kapcsolatban (új rovat), írjatok!
Addig is Hajrá VIA KSE!

debütálok a fórumban!!!:D

(szabiadobkirály, 2008.03.12 21:01)

NA CSÁ!
zsír az oldal, Joz! mint afféle régi motoros (dobkirály, vagy mifene... :D) megengednék magamnak néhány szerény javaslatot, észrevételt. Nyilván legyen több kép, sőt, szerintem az értékelőlapokat is mindig le kéne fotózni, ahogy a halasiak ellenit is (gyorsabb és hatékonyabb, mint az egészet begépelni... asszem a Vészlejáratban be is lehetne szkennelni egyébként,majd megnézem)
Továbbá szerintem a tabellán fel kéne tüntetni azt is, kinek mennyi pontja van, nyert-vesztett meccsek aránya, stb.
Nem szeretnék senkit a magánéletemmel untatni, de annyit hagy: már nagyon szeretnék megint meccsre járni, szerencsére úgy tűnik áprilistól megint szabadok lesznek a hétfőestéim:D
HAJRÁKEREKOLLÉOLLÉOLLÉ!!!
ui: nagykőrösön -5 pont?!!-40, -20, -5... egy matekos gyorsan számolja ki,mikor verjük már meg a kőrösi tatákat!:D

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.12 15:16)

Szia Mcnott!
Igyekeztünk, hogy minél jobb legyen a honlapunk, folyamatosan próbáljuk fejleszteni. Köszi a dicséretet! Jól tudod, sok kép készűlt, de sajnos nem igazán lettel jó minőségűek. A közeljövőben, még a rájátszás elött (márc. vége) lesz új csapatkép, és a rájátszásban próbálunk minél több és jobb képet készíteni a meccsekről, szurkolókról stb. Üdv! VIA KSE

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.12 15:09)

Kedves Jennifer! A csapatunk nagy százaléka kerekegyházi, és szeretnénk, hogy ezután is így legyen. Mindenki egész kis gyerek volt, amikor elkezdett kosarazni, a mag már legalább 10 éve játszik együtt. A Szakosztály hivatalosan 2005-ben alakult újjá. Jelenleg 13 igazolt játékosunk van. Az utánpótlás programot azért indítottuk el, hogy közületek kerűljenek ki a felnőtt csapat játékosai. Mindenképpen szeretnénk női szakosztályt is létrehozni, ezért külön öröm számunkra, hogy ilyen sokan jártok lányok edzésre! :) Várjuk további kérdéseidet. Üdv! VIA KSE

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.11 19:21)

sztem is tök jó az oldal de amiket hallotam hogy mennyi kép készült rolatok én kevéslem a képaket a galériában de ugy összeségében jó oldal
ÉS HAJRÁ KEREK

ja és hol és mikor lesz a köv. mecs?

suligimi.jenni@freemail.hu

(Jakab Jennifer, 2008.03.11 15:48)

SYA!!!Jajaj azt is megszeretném kérdezni h, most 2008-ban sokan elkeztek járni kosárlabdára az iskolában, és hogy van-e konkrét elképzelésetek velünk!! Persze ha ügyesebbek leszünk!!!!

suligimi.jenni@freemail.hu

(Jakab Jennifer, 2008.03.11 15:32)

Helló!Mióta játszotok 1gyütt?
Mindenki gondolom levan igazolva,mióta?
Az eredményekből jól látszik h, jól játszotok,már előbb kérdeztem h, mióta játszotok 1gyütt de most arra vok kiváncsi hogy mikor kezdtétek?
Biztos h, hirtelen kérdezek és 1szerre sokat de naon kiváncsi vok!!!! HAJRÁ KEREK!!!!!!!
Hy::
Jakab Jennifer

Joz

(Hajrá VIA KSE, 2008.03.08 16:37)

Na igen, ez már szép volt srácok. Szegény Tiszakécske az 1. negyedben még azt hitte felborulhat a papírforma, na de a második negyedtől helyre állt a rend!Szép volt fiúk, gratula!Jah, és reméljük itthoni meccsen is látunk majd félpályás 3 pontos kosarat a Nyíráditól :)!
Hajrá Kerek!

bsbenny@tvn.hu

(Benny, 2008.03.07 23:35)

Tiszakécskén győzött a papírforma, megnyertük, bőven. Gratulálok a csapatnak! Bár elég döcögősen indult a meccs... Majdnem aggódtam! De aztán a 2. negyed után már helyreállt a rend. A többség rátalált a fonalra, de Nagykőrös ellen mindenkinek élete formáját kellene hoznia a győzelemért. Akkor ellenünk lesz a papírforma, de szálljunk szembe vele! Hajrá Kerek!!

Kerek City

(Jordan, 2008.03.07 15:03)

Hajrá Kerek! Hajrá srácok! Resszkess Tiszakécske!!!

ismeretlen

(Memphis, 2008.03.07 14:06)

Jaj lesz ma annak aki a tiszakécske csapatába szánta el magát játékosnak!:) Jöjjön mindenki aki tud! Győztesen jövünk haza!

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.05 11:28)

Igen Joz jól látod. A 3. negyed volt az amikor a Kiskunhalas rájött, hogy ez a Kerek verhető. Adtunk nekik 15 pont!!! előnyt, amit már szinte csoda volt ledolgozni. Megfordítani az eredményt már nem is sikerűlt. A három hiányzóból egy még itt van, a meccset biztosan megnyertük volna. Tiszakécskén nincs mese, győzni kell!!!
Kérünk mindenkit, írjatok a fórumba, írjátok meg a véleményeteket bármiről ami a VIA KSE-t érinti.
HAJRÁ KEREK!!!

Joz

(Hajrá Via KSE!, 2008.03.04 17:52)

Srácok! Meglehetett volna a meccs a Kiskunhalas ellen, ha nem produkálunk ilyen szőrnyűséges 3. negyedet! Hiába hiányoztak meghatározó játékosaink, ezt a meccset a harmadik negyedben ajándékoztuk oda a Kiskunhalasnak.
Pedig a mérkőzés, a közönség megint fantasztikus volt. De fel a fejjel, lépjünk tovább mert Tiszakécskén nem csak, hogy kötelező nyernünk, de egyenesen át kell rajtuk gázolnunk!
"Egy város, egy csapat, egy szurkolótábor, egy cél!"
Hajrá Via KSE!
Írjatok, milyennek láttátok a meccset!

Kerek

(VIA KSE, 2008.02.20 15:14)

A körülmények úgy hozták, hogy a meccs elment, de lesz még lehetőség javítani. Mi dolgozunk tovább, a szövetség meg gondolkodjon el azon, hogy vajon hány hasonló kimenetelű mérkőzés zajlik le a "tisztelt" játékvezetők miatt!!! HAJRÁ KEREK!!!

Kerekegyháza, Kocsis Pál u 1.

(Joz, 2008.02.18 18:04)

Már csak alig több mint 1 óra és kezdődik a Prosme SE elleni meccs! Most tényleg mindenkinek jönnie kell szurkolni, mert igazán szüksége lesz a csapatnak rá!Aki szurkoló, annak most kötelező a megjelenés. Hajrá fiúk, hajrá Kerek!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »