Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kerek

(VIA KSE, 2008.04.05 12:56)

Nem halt meg a Fórum (reméljük), csak szerintünk mindenki próbálja megfogalmazni a mondanivalóját. :)

Hétfőn jön a PROSME!!!!!!!! Gyertek szurkolni, mert nagyon nagy szükségünk lesz rátok!!!! HAJRÁ KEREK!!!!

aha

(pszt, 2008.04.04 21:07)

hahó meghalt a fórum? azért ennyire nem volt rossz az a kőrösi meccs

USA

(Jordan, 2008.03.31 14:45)

Gyerünk mindenki Nagykőrösre!!!! HAJRÁ KEREK!!!!

Joz

(Hajrá Via KSE!, 2008.03.31 10:01)

Ma nagy meccs lesz, és remélem mindenki oda teszi magát a Filtermat ellen, mert a legutóbbi ellenük játszott meccsen megmutatták a srácok hogy ez a CSAPAT képes megverni a Nagykőröst!Én ott leszek és szurkolok, és jöjjön aki tud, mert szüksége lesz a fiúknak a biztatásra. Hajrá Kerek!

America

(Allen Iverson, 2008.03.28 22:32)

Muki nézd mit tudott Iverson!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=PvI_iTbgTwU

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.27 14:57)

Hello! A rájátszás hazai meccseinek szünetében ha minden igaz, lesz zene úgy, mint tavaly. Talán még játékosbemutatás is, ha a Sanci vállalja. Tervezünk még dobóversenyt, és lehet, hogy az egyik meccs szünetében ismét lesznek táncosok is.
Nyílván szinesebbé, látványosabbá teszik a zászlók, transzparensek, dobok a meccseinket és igazán akkor indulunk be, ha érezzük, halljuk, hogy a szurkolóink mellettünk vannak. Mi mindenféle "buzdításnak" nagyon nagyon örülünk!!!
Április 7.-én jön a Prosme SE. Na akkor majd lehet szurkolni!!! HAJRÁ KEREK!!!!

Joz

(Hajrá VIA KSE, 2008.03.26 17:21)

Sziasztok!Sztem mi szurkolók is tehetnénk még ezen felül is hangulatosabbá a meccseket több transzparenssel, zászlókkal még több dudával, dobbal!
Esetleg ha megoldható anyagilag, a szakosztály is kiírhatna egy transzparens, zászló készítő pályázatot a szurkolóknak, és a nyertes(ek), pedig vmi féle díjat kapnának (pezsgő stb.)A negyedek közti zene sztem is jó ötlet.
Addig is Hajrá Kerek, és verjük meg végre a Nagykősöst!

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.26 16:45)

elöször is kösz a választ
másodszor meg valaki kérdezet vagyis inkább kérte hogy irjunk mival lehetne hangulatosabbá teni a macseket sztem jó ötlet lenne ha meglehet oldani hogy a mecsek alatt szoljon valami zeneféleség

és HAJRÁ KEREK

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.26 14:56)

Még annyit a Filtermathoz, hogy 79:72-re kaptak ki a Prosme otthonában, de a visszavágón kamatostúl megadták a kecskemétieknek, hiszen 33!!! ponttal verték őket Kőrösön.
A Filtermat évek óta veretlen odahaza. Ebben a bajnokságban csak egy csapat úszta meg Nagykőrösön 25 pont alatt, és ez a Kerekegyháza (85:80). Egy kis plussz koncentrációval és szerencsével akár vendég győzelem is születhetett volna. Persze a sportban "volna" nem létezik! Hétfőn megyünk Kőrösre!!! Reméljük most teljesűl a nagy meglepetés!!! HAJRÁ KEREK!!!!!

ismeretlen

(nagyember, 2008.03.25 21:32)

Mi a helyzet kerekegyháza? :):):):) Gyertek szurkolni buzdítsuk a csapatot hátha könyebb lesz nekik!

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.25 20:16)

Hali McNott!

A hazai meccsek akkor vannak ha a bal oldalon van a csapat neve:)
Sajnos csak a Prosme verte meg a Nagykőröst:(

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.25 19:59)

ja tényleg nagy köröst ki verte meg a Prosme

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.25 19:55)

lehet hogy hülye kérdés de a rájátszásba akkor játszunk játszotok itthon amikor jobb oldal van a VIA KSE?
elöre is kösz

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.25 12:54)

Tisztelt szurkolóink!
Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba! Írjátok meg a véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok? A hazai meccseinket milyen plussz programokkal lehetne hangulatosabbá tenni? stb
Szervezzünk-e szurkolói buszt ismét a nagyon fontos kalocsai meccsünkre (április 18.)?
Reméljük, hogy sokan melletünk lesztek a hazai és idegenbeli meccseinken a dobogóért lévő harcba!!! A csapat már megszerezte fennállása legjobb eredményét, legyen ez egy szépen csillogó érem!!! HAJRÁ KEREK!!!

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.14 18:31)

Hello Szabi! Végre előkerűltél! Az az, majd csak fogsz áprilistól..... :) Nagyon hiányoztok, hiányzol a csapatnak. Így is le a kalappal a szurkolóink elött, de Ti is (Te, Sasa, Fecó, stb. aki manapság nem jár) kelletek a hangulat fokozásához, pláne a rájátszásban!!!!! Éremért fogunk küzdeni, és ezt Te is nagyon jól tudod, hogy ez 3 év alatt mekkora eredménynek számít.
A tabellán fel lesz tüntetve a győzelem és vereség aránya valamelyik nap. Annyiból nehéz, hogy vannak olyab csapatok, akiknek elmaradt meccsek miatt nem teljes az erdményük. Igyekszünk pótólni a hiányosságokat.
Üdv "Dobkirály"!!! HAJRÁ KEREK!!!!

Joz

(Hajrá VIA KSE, 2008.03.13 18:51)

Sziasztok! Az oldalt a Muki és én frissítjük alakítkuk. Válasz a kérdéseitekre: Miért nincs több kép?- Az oldal ingyen működik és sajnos ez megköti a kezünket. 30 Mb az össz. tárhely, így a képeket nagyon le kell tömöríteni h minnél több férjen fel, de dolgozunk rajta. A szakmai kérdésekre (csapatok pontjainak feltüntetése) stb., a Muki tud nektek érdemi választ adni.
Ui: Továbbra is várjuk kérdéseiteket, illetve ha van új elképzelésetek az oldal alakításával kapcsolatban (új rovat), írjatok!
Addig is Hajrá VIA KSE!

debütálok a fórumban!!!:D

(szabiadobkirály, 2008.03.12 21:01)

NA CSÁ!
zsír az oldal, Joz! mint afféle régi motoros (dobkirály, vagy mifene... :D) megengednék magamnak néhány szerény javaslatot, észrevételt. Nyilván legyen több kép, sőt, szerintem az értékelőlapokat is mindig le kéne fotózni, ahogy a halasiak ellenit is (gyorsabb és hatékonyabb, mint az egészet begépelni... asszem a Vészlejáratban be is lehetne szkennelni egyébként,majd megnézem)
Továbbá szerintem a tabellán fel kéne tüntetni azt is, kinek mennyi pontja van, nyert-vesztett meccsek aránya, stb.
Nem szeretnék senkit a magánéletemmel untatni, de annyit hagy: már nagyon szeretnék megint meccsre járni, szerencsére úgy tűnik áprilistól megint szabadok lesznek a hétfőestéim:D
HAJRÁKEREKOLLÉOLLÉOLLÉ!!!
ui: nagykőrösön -5 pont?!!-40, -20, -5... egy matekos gyorsan számolja ki,mikor verjük már meg a kőrösi tatákat!:D

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.12 15:16)

Szia Mcnott!
Igyekeztünk, hogy minél jobb legyen a honlapunk, folyamatosan próbáljuk fejleszteni. Köszi a dicséretet! Jól tudod, sok kép készűlt, de sajnos nem igazán lettel jó minőségűek. A közeljövőben, még a rájátszás elött (márc. vége) lesz új csapatkép, és a rájátszásban próbálunk minél több és jobb képet készíteni a meccsekről, szurkolókról stb. Üdv! VIA KSE

Kerek

(VIA KSE, 2008.03.12 15:09)

Kedves Jennifer! A csapatunk nagy százaléka kerekegyházi, és szeretnénk, hogy ezután is így legyen. Mindenki egész kis gyerek volt, amikor elkezdett kosarazni, a mag már legalább 10 éve játszik együtt. A Szakosztály hivatalosan 2005-ben alakult újjá. Jelenleg 13 igazolt játékosunk van. Az utánpótlás programot azért indítottuk el, hogy közületek kerűljenek ki a felnőtt csapat játékosai. Mindenképpen szeretnénk női szakosztályt is létrehozni, ezért külön öröm számunkra, hogy ilyen sokan jártok lányok edzésre! :) Várjuk további kérdéseidet. Üdv! VIA KSE

mcnott@citromail.hu

(mcnott, 2008.03.11 19:21)

sztem is tök jó az oldal de amiket hallotam hogy mennyi kép készült rolatok én kevéslem a képaket a galériában de ugy összeségében jó oldal
ÉS HAJRÁ KEREK

ja és hol és mikor lesz a köv. mecs?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »