Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dokira reakció!

(Egy "KalocsaFan", 2011.05.03 06:58)

Tisztelt "Én"!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de őszinte leszek: Nevetséges az előbbi reflektálásod a Dokis témával kapcsolatosan!!! Több okból is, de mivel gondolom soha nem játszottál Kalocsán, ezért kicsit felvilágosítalak, mert nem igazán látod át a dolgokat!
Az, hogy a Doki átment Kerekegyházára játszani, több oka is van, mely okok közül a legtöbb személyes indítatású pl.:Lakhely,munkahely,család stb. De úgy gondolom, hogy nem az én tisztem az ő magánéletében vájkálni, úgyhogy ezt most jobban nem fejteném ki pedig személyes véleményt is írhatnék még ezen felül ide, de megsérteni(pl.: a Dokit) semmiféleképpen nem akarnám, így alakult, nincs is ezzel semmi gond. Viszont egy biztos, ezt a dolgot NEM a kalocsai csapat szúrta el, hatalmas tévedésben vagy!!!
Azt, hogy ki Kalocsán a legjobb a csapatban, azt megint úgy gondolom, hogy nem Te tiszted eldönteni, természetesen szíved joga, hogy véleményt formálj erről a kérdésről és elénk tárd! Az viszont érdekes ebben is, hogy idézem: "de ezt is ti szúrtátok el "....Mármint mit???? Azt, hogy ezt követően nem a Doki volt nálunk a Te véleméyned szerint a legjobb játékos? Valóban, hiszen elment a csapattól, bár úgy gondolom, hogy rajta kívül is van elég tehetséges játékos Kalocsán, attól függetlenül tény, hogy a Doki rendkívül jó képességekkel rendelkezett és igen tehetséges volt...
Végül pedig, így összeségében(az eddigi kommenteket tekintve) és egyben utolsó előtti mondatodra szeretnék reagálni, hogy(amiről persze nekem tudomásom van) az sem igaz ám ebben a bilaterális kapcsolatban, hogy mindenért csak az egyik fél hibás ám...Szóval szerintem enyhe túlzás,hogy mindenért CSAK és KIZÁRÓLAG a kalocsai csapat a hibáztatható!!!Talán a másik félnek is el kellene gondolkoznia azon, hogy mi mindenben hibázott és jutott ez a két csapat közötti "kapcsolat" ilyen mélységekbe!!!Mert ebben a dologban a Kerekgyháza is rendesen benne van...

Hajrá KKE és Hajrá Kerek!

Doki !!!

(Én, 2011.05.02 22:31)

Tisztelt Csaba !!

Már azon el kellene gondolkodni hogy ha Dokit a sikerült Kerekegyházára át csábítani, akkor már nálatok valami baj lehetett nem ????
A sérülés meg minden sportoló életben jelen van.
Én állítom hogy a Doki volt nálatok a legjobb,de ezt is ti szúrtátok el magatokba kellene a hibát keresni,és nem a Kerekegyházi csapatra haragudni !
További sok sikert kívánok a Kalocsai kosarasoknak.

Gratuláció és reflektálás

(Csamangó Csaba, 2011.05.01 20:20)

Kedves Muki

Először is szeretnék gratulálni a kerekegyházi csapat 2010/2011-es szezonjához.

Másodszor nem tudok elmenni szó nélkül néhány dolog mellett.
Doki nagyszerű játékos volt Kalocsán (talán a legjobb is), de Ti elcsábítottátok és az első meccsen lesérült. Azt hiszem ezzel a húzással igencsak meggyengítették a KKE-t. Ezután csodálkozol, hogy oda a jó viszony?
Viszont Doki visszatért hozzánk, hogy edzőként segítse csapatunk. De az élet közbeszólt (munkalehetőség Kalocsától távol) és 1 szezonnál többet nem tudott edzősködni nálunk.
Ezzel zárjuk is le a Dokis témát.
Írod, hogy agresszíven és alattomosan játszunk. Szerintünk csupán keményen védekezünk és határozottan, kosárra törve támadunk. Egyáltalán nem vagyunk agresszívek, csak kemények.
(Ha jól emlékszem az alapszakasz kalocsai mérkőzésén pont Ti kaptatok technikait dumálásért és sportszerűtlen szabálytalanságért személyi hibát.)
Abban igazat adok, hogy idegenben is nyerni kell annak a csapatnak, aki az első három hely valamelyikén akar végezni a bajnokságban. A rájátszás 3 idegenbeli meccséből a Filtermat ellen hosszabbításban kaptunk ki (Ha a rendes játékidő vége előtt bemegy a két büntető, mi nyerünk), ellenetek pedig az a kajla hárompontos lett a vesztünk. Igen, nagyon kikaptunk egy csonka csapattal a KAS ellen. Nem volt szerencsénk a két meccsen, a harmadik meg valóban nagy zakó. Hozzátok viszont igencsak kegyes volt Fortuna kisasszony. Ha fordított a helyzet és mi vagyunk a szerencse kegyeltjei, a dobogó 2. fokán most a kalocsai csapat állna. De tudjuk mindketten, nincs ha a sportban. Így marad a 4. hely nekünk. Ti pedig izgulhattok.
Sporttársi üdvözlettel: Csamangó Csaba

Reakció

(MUKI, 2011.05.01 10:46)

Ármin! Pontosan ezért csúsztatok le ismét a dobogóról, mert így fogjátok fel ezt a játékot Kalocsán, idézlek: "újult erővel marcangoljuk szét az ellenfelet". A Ti csapatotok sokkal jobb eredményre lenne képes, de amióta Doki távozott Tőletek, és új edző irányítja a társaságot, kifordultatok magatokból.... A pénteki meccsünk után is ezt beszéltük a srácokkal, hogy mi történt a két csapat jó viszonyából.... Mi is hibásak vagyunk mert amint Ti elkezdtétek ezt a nem kosárlabda pályára való stílust, mi társultunk mivel a játékvezetők nem kezelték a dolgokat.... Viszont azt tudnotok kell, tudnia kell az összes tisztelt KKE szurkolónak, hogy nem elég a dobogóhoz csak otthon diadalmaskodni saját nézők előtt! Mi idén 4-ből 3-szor vertük meg a K.A.S.-t!!! Kecskeméten is! Ott, ahol Ti kétszer is nagyon csúnyán kikaptatok. A Félegyházán történt nagy vereségetekre mindenki felkapta a fejét..... Visszatérve hozzánk, mi is rontottunk el meccseket, főleg az alapszakaszban. De a sikereinket, akár Kereken, akár idegenben, nem agresszív alattomos játékkal, hanem türelmes, józan, sportszerű hozzáállással szereztük!
U.I.: Vigyétek vissza magatokhoz a Dokit edzőnek (sajnos már nem nagyon játszhat tudtommal), mert Ő óriási érték volt Kalocsán! Vele simán bajnokok lehettek!
Hajrá Kosárlabda!!!
Üdvözlettel: Muki

Előző folytatása

(Benny, 2011.04.30 22:07)

Na hol is tartottam? Ja igen, a hangunk. Azt írtad ugyebár, hogy a kereki szurkolók hangját csak akkor lehetett hallani, amikor a ti szurkolóitok a büfében voltak. Ezt meg kell cáfolnom, mert a nagyszünet ideje alatt nem szurkoltunk, a ti drukkereitek pedig akkor rohamozták meg a büfét. Sajnos a torkunk néhányunknak eléggé piros volt, nem akartunk visszaesni, ezért a szokásosnál valóban csendesebbek voltunk. Nehéz volt tényleg szóhoz jutni, de néha azért sikerült, valószínűleg akkor, amikor a drukkereitek éppen a kereki kosarat konstatálták, vagy a behozott sört kortyolgatták. Egyébként megkérdezhetem, miért vihették be a hazai drukkerek üvegestül a sört a lelátóra, miközben minket megkértek a büfében, hogy ne vigyük fel? Nem is vittük, tiszteletben tartottuk a vendéglátó kérését, de úgy tűnik, a hazai drukkerek kivételt képeznek a szabályok alól. Na mindegy.

Ennyit szerettem volna hozzátenni bejegyzésedhez, a teljes kép érdekében. Én azt hittem, ezek a csapatok azért szerepelnek a bajnokságban, mert imádják a kosárlabdát és szeretnek játszani, de újabban azt érzem, más motiválja már a játékosokat: győzni mindenáron, átgázolni, beledöngölni a földbe az ellenfelet. Hova jut ez a világ?

Én is gratulálok az egész idényetekhez, hasonló sikereket majd a következőben, akár itt, akár NB2-ben. Most meg jöhet a megérdemelt pihenés!

Végül ajánlom jegyzetemet a meccsről, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el. http://www.facebook.com/note.php?note_id=221929597821459

Üdv,
Benny

A szurkolók védelmében

(Benny, 2011.04.30 22:06)

Kedves Ármin!

Ismételten gratulálok győzelmetekhez, bár már megtettem a meccs után is (tudod, Ford-sapka). Olvastam bejegyzésed, s szurkolóként gondoltam, válaszolok rá, de akkor már reagálok az egészre.
Nem ismerem az NB2-es erőviszonyokat, de ilyen elszántsággal és dobóformával biztos esélyesek lennétek ott is. Ha belevágtok, sok sikert kívánok hozzá.
A pályán tapasztalt keménység és ez a beszólogatás nem volt jellemző még régebben a két csapat viszonyára, nem is tudom, mi változott meg. Lehet, hogy Doki távozása vagy az NB2-es célok az okai, de az tény, hogy megváltoztatok. Nagy kár. Rémlik még halványan az a kalocsai csapat, amelynek néhány tagja Doki vezetésével eljött egy-két meccsünket megnézni Kerekre, csak azért, hogy drukkoljon nekünk. És persze mi is láttuk néha idegenben játszani a Kalocsát, mi is szurkoltunk nektek, bár lehet, hogy a hangunkat csak akkor hallottátok, amikor az ellenfél szurkolói kimentek a büfébe... Na mindegy, régi szép idők, merre vagytok?
Sajnos változnak az idők... Emlékszem, az alapszakaszbeli meccsen Kalocsán olyan keményen, helyenként durván játszottatok, hogy csak lestem. Mondjuk akkor is, amikor a bírók nem fújták le... Na mindegy, ez van, átalakult a kosárlabda, ezt kell szeretni. És nem meglepődni, ha ilyennel találkozik az ember. Mint a pofon: lehet adni, de kapni is...
Jut eszembe, egy kérdés, mint játékos biztos tudsz rá válaszolni. Tegyük fel, hogy kosárra törsz és közben lepattan rólad a védő, érzed is, hogy belemenés, a bíró viszont nem fújja le. Kérdés: megpróbálod újra, ha látod, hogy a bíró engedi az ilyesmit?
A bírók ténykedésével ti se voltatok elégedettek, amint hallottam a meccs után, de nyilván győzelem után átlép az ilyesmin az ember.
A vizespalack-rúgó verseny ötlete érdekes gondolat, bár egy kis túlzásnak érzem. Jó, egyszer védekezésnél tényleg kirúgtuk a labdát, de ezt leszámítva nem értem a rúgós ötletet. Lehet, hogy az edzőtök ihlette ezt a megjegyzésed, hiszen nálunk, miután utolsó másodperces triplával kikaptatok, jól odavágta a földhöz a vizespalackot... Én megértem, le kellett vezetnie a feszültségét, hiszen megnyert meccset buktatok el egy egyéni hiba miatt... Különben is, a meccs hevében előfordul, hogy hibázik az ember. Sőt, még anélkül is, tegnap is olyankor kért időt, amikor nem is ti támadtatok. De rendes volt, elnézést kért, elismerte, hogy tévedett, a meccs pedig időkérés nélkül ment tovább. Szóval emberek vagyunk, tévedhetünk.
Casey a felvezetőjében is említette a bírókat, hogy tolják a kecskeméti és aközeli csapatokat. Mivel azokat a meccseket elbuktátok, tényleg igazad lehet, amikor azt mondod, hogy a bírókkal mindig a vesztes csapatnak van baja. De vajon általánosíthatunk? Mondhatjuk azt, hogy az elbukott meccsek okai mindig a bírók? Vigyázz, mit válaszolsz, nehogy ellentmondásba keveredj saját magaddal...
A tegnapi vereségünk nem a bírókon múlt, hanem a sok hibán és azon, hogy szinte mindegyiket leindításos kosárral büntettétek. De azért elismerheted, hogy a működésükre te se adnál ötöst, talán még négyest se.
Hagyjuk is a bírókat, máris többet beszéltünk róluk, mint amennyit megérdemelnek. Most térnék rá a szurkolós megjegyzésedre, végülis ezért gondoltam, hogy én is reagálok. Új bejegyzésben.

gratulálok

(Juhász Ármin, 2011.04.30 15:17)

Köszönjük az NB 2-ben való szerepléshez a biztatást. A tegnapi játékunk már már tényleg azt mutatta, hogy ott lenne a helyünk. Mint ahogy a ti csapatotok egyes tagjainak valami küzdősportágban kéne kibontakoztatni a tudását, vagy benevezhetnétek valami vizes üveg rugó versenyre. A játékvezetők viselkedése meg ugyebár mindig a vesztes csapatnak nem tetszik, higgyétek el nekünk is meggyűlt már velük a bajunk. Ennek ellenére gratulálok az egész éves teljesítményetekhez, szép munka volt! U.I.: a mérkőzésen akkor lehetett csak a Kerekegyházi szurkolók hangját hallani, mikor a mi szurkolóink a büfében voltak. Hajrá KKE!

Sok szerencsét

(Miklós Ferenc, 2011.03.24 18:34)

Sok sikert a ma esti mérkőzéshez!

Re: Sok szerencsét

(MUKI, 2011.03.26 10:35)

Utólag is köszi a biztatást!!! Sikerült nyernünk! Várunk a meccseinkre Feri!!!!

gballa4

(Mindenki figyelmébe ajánlva..., 2011.03.08 11:20)


http://kesport.hu/2011/03/08/veget-ert-a-megyei-kosarlabda-bajnoksag-alapszakasza/

Muki

(Beindult valami, 2011.02.01 17:38)

Nagy öröm számunkra, hogy ismét egyre nagyobb az érdeklődés a csapat iránt. Bízunk benne, hogy a meccseinken is megmutatkozik majd ez a nézőszámban. Úgy érzem, érezzük többen is, hogy Kerekegyházán most a sportélet nincs közel sem a csúcson. A labdarúgó szakosztály háza táján óriási problémák vannak. A kézilabda, a röplabda, a sakk szakosztályok jelenleg nem működnek. Az asztalitenisz szakosztály még kitartó, bár Ők is anyagi problémákkal küzdenek. Talán nálunk van legkevesebb probléma, csak olykor-olykor a sérülések szólnak közbe.
Nagyon bízunk abban, hogy rövid időn belül változnak a dolgok, és ismét 6-7 szakosztály küzd Kerekegyháza sikeréért a pályákon! Kell az összefogás! Kellenek a szülők, a gyerekek, a városvezetés, a vállalkozók és mindenki, hogy ismét beinduljon igazán a sport Kerekegyházán, mint a régi szép időkben! Hajrá Kerekegyháza!!!!


Muki

(Izgalmas lesz, 2010.12.06 15:42)

Fél csapat beteg, és amúgy sem vagyunk sokan.... Izgalmas lesz az esti meccs....

Disz iz ENBÍÉJ!

(Bobocska, 2010.11.24 20:36)

Legkomolyabb TOP 10 amit eddig láttam :D Nagyon komoly!!! KÖTTELLLEZZZŐ!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=i-TcGmxzFaM&feature=feedlik

Muki

(Köszönjük!, 2010.10.27 15:22)

Köszönjük mindazoknak akik ott voltak hétfőn a meccsünkön, és szurkoltak nekünk! Szükség volt a biztatásra! Reméljük, hogy egyre többen lesznek a meccseinken, hiszen közönségnek jó igazán játszani!
Legközelebb november 5-én játszunk Kalocsán ami szintén rangadó. A következő hazai meccs kicsit odébb lesz: november 15. hétfő 19:00-kor, amikor is a Nagykőrösi sólymok látogat Kerekegyházára.
Addig is, Hajrá Kerek!

Hopkins86

(Szuper volt!, 2010.10.26 17:02)

Tegnap este voltam először kosármeccsen, és nagyon szuper volt. A hangulat és maga a kereki csapat nagyon jó!
Innentől kezdve minden meccsen ott lesszek és hívom a haverokat is... Hajrá Kerek!

domjan.peti@citromail.hu

(Domján P., 2010.08.03 20:24)

-

Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!

(Benny, 2010.06.07 09:32)

Sziasztok!
Ezúton is gratulálok a fiúknak az ezüstéremhez, fantasztikus teljesítmény volt, főleg az a győzelmi sorozat, amivel előbb a rájátszásba bejutottatok, majd még ott is sikerült bravúrosan folytatni féltávig a győzelmi sorozatot. A végén biztos elfáradtatok, ami érthető is.
Találkozunk a következő szezonban! Hajrá Kerek!
Linkek:
http://bsbenny.tvn.hu/kerekkosar.php
http://www.facebook.com/Kerek1SportMagazin

Bunda kizárva

(Benny, 2010.05.10 18:52)

Sziasztok!
Csak röviden írnék, mert tudósítani elég bőbeszédűen szoktam. Szóval:
- Az, hogy bundázzon akár a Kalocsa, akár a Kerek, akár bármelyik csapat, szerintem teljességgel elképzelhetetlen! Sportemberekről van szó, ne felejtsük!
- Ami a bírókat illeti, szerintem is mindkét oldalra tévedtek. Ez sajnos benne van a játékban és mindig is benne lesz. Amelyik csapat ezt jobban feldolgozza, az nyer.
- A negyedik negyedben a Kalocsa jobban játszott, mint a korábbi negyedekben összesen, ezért megérdemelt a győzelmük. Ha nem hibázunk olyan sokat, más lehetett volna a vége, de a sok hibával is 3 negyeden át tartottuk a lépést. Négy negyedig kellett volna...

Hirtelen ennyit. Indulnom kell lassan Nagykőrösre... Hajrá Kerek!

Muki

(ilyen a sport, 2010.05.10 10:02)

Hello!

Aki kicsit is ért a sporthoz tudhatja, hogy nagyon sűrűn előfordul a pályákon, hogy egy sportoló vagy egy csapat érthetetlen okból túlzott megelégedéssel lép "színpadra" és "megfázik"......A tűz csak pislákol, és kevés a sikerhez. De sokat láttunk már ilyet... A kereki csapat hasonlóan járt pénteken Kalocsán. Nem is olyan régen a nagy lendületünk és akarásunk segített egy hatalmas győzelemhez.... Ugye emlékszik mindenki?!...Kalocsán két-három játékosunk hozta azt a teljesítményt ami elvárható.. Természetesen ez semmivel nem csökkenti a Kalocsa sikerét. A negyedik negyedben kifejezetten jól játszottak és nyertek.
Egyébként mi is az egyik "dobógépünk" nélkül nyertünk Kecskeméten, és a csapat "vezére" is a meccs felénél esett be. A hiányzók pótlását a többieknek kell megoldani! Ez jelenti a csapat igazi erejét!
Szükség van a jó Kalocsa - Kerek meccsekre! Sajnálom, hogy idén már nem lesz több!

A tabella állása pedig véleményem szerint reális. Remélem ősszel is hasonló mezőny alakul majd ki!

üdv: Muki

gballa4

(Kalocsa-Kerek, 2010.05.10 09:17)

Halihó Mindenkinek!

Kicsit higgadtabb fejjel, a meccsről...

Bírói tévedés ide, bírói tévedés oda, az utolsó negyedet nagyon elbaltáztuk... Két nagyon akaró és nagyon sokat hibázó csapat meccséből a végén a kevesebbet hibázó nyert... Többször lett volna esélyünk ellépni a Kalocsától, de nem tudtuk értékesíteni sok esetben az emberfölényes helyzeteinket... Aztán jött Lakatos Peti 2 triplája a 4. negyed elején, ami kellő lökést adott a Kalocsának... Arról nem is beszélve, hogy hiába küzdöttünk nagyon, nem tudtuk kinti dobásokkal feltörni a Kalocsa zónáját, amiből ők rendre leindítottak minket, s a büntetőket is 100 %-kal dobták az utolsó negyedben...

Ennyit a mérkőzésről... A kalocsai csapat biztos előrébb lenne, ha nincs a sérülés-hullámuk. Mi éltünk a lehetőségeinkkel, amivel ma Nagykőrösön is szeretnénk...

Hajrá Kerek! További sok sikert a Kalocsának!

Üdvözlettel:
Balla Gábor


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »