Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

meccs

(Sipos Tamás, 2012.01.17 08:06)

Gratula a győzelemhez!
Jó volt, 3:0-nál érkeztem a csarnokba, ettől kísérhettem figyelemmel a mérkőzést. Sok pontatlan dobásunk volt, de néhány kifejezetten bravúros, már-már akrobatikus dobás igazán feldobta a hangulatot is. Tetszett, hogy a srácok labdakezelése szerintem szabályosabb volt mint az általam látott legutóbbi meccsen, gyakran mintha mágneses lett volna a kezük. Az ellenfél (is) sokat hibázott, de például a szünetben gyönyörű három pontosakat dobáltak, ami szerencsére ugye nem adódott a pontjaikhoz. Szóval szép volt fiúk! A sérülés azért egy kissé beárnyékolta a jókedvünket, de reméljük hamar felépül a játékos, innen is kívánok neki mielőbbi gyógyulást!
Üdv!

Ervin

(Meccs, 2012.01.17 13:09)

Először is köszi Tamás, hogy eljöttél a meccsre!!! Írtad, hogy 3:0-nál érkeztél... Pont az én hármasomat nem láttad!!! :) Aztán én úgy visszaestem, mint hülye gyerek a csúszdán! :)
Teljesen jól láttad, sok hiba volt. Látszott az edzéshiány. Igyekszünk edzeni, készülni a következő meccsekre. Sajnos a Ricsiről rossz hírek vannak! :( Rá ebben az idényben már nem hiszem, hogy számíthatunk...
A következő derbi 30-án lesz itthon, éppen a Félegyháza ellen!! :) Remélem a családdal jössz!!! :) üdv: E.

Re: meccs

(Dobos Richárd, 2012.01.18 09:41)

Köszönöm a jókívánságokat, igyekszem azért még tsvasszal visszatérni.

Re: Re: meccs

(Kocsis Norbert, 2012.01.22 11:45)

Minél előbb gyere vissza Hétfőn én is megyek és próbálok minél előbb visszamenni

Sziasztok!

(Kocsis Norbert, 2012.01.22 11:44)

hát igen ez elég vicces hogy semmit nem csináltak ezzel a nagykőrösi meccsel amit Novemberben játszottunk legalább újra kellett volna játszatni normális pályával, bírókkal és jegyzőkönyv vezetőkkel de hát ilyen ez a sport egy kis pénzért ellehet felejteni a dolgot :@

Hát persze...

(Renó, 2012.01.21 13:53)

Eddig is tudta mindenki, hogy a szövetség elég jóban van a Pijakovics társasággal! Az elmúlt szezonban is csaltak el meccset Kőrösön a Filtermatnál!!!
Részvétem fiúk!!!

Egy ex kereki csapattag (Gyuszi)

(blablabla, 2011.12.09 12:35)

Sziasztok látom remekeltek és az új embereket is szeretik a szurkolók! Régóta készülök ellátogatni hozzátok egy edzésre vagy egy meccsre de az időm nem engedi sajna! Mi újság a csapat körül? Sok sikert nektek erre az évre is!

meccs

(Sipos Tamás, 2011.10.11 06:18)

Jó volt a tegnapi meccs, nagyon profi volt az ellenfél, de nincs miért szégyenkeznetek, szuperül helytálltatok, a félidőben gondolom az öltözőben rájuk is pirított az edzőjük, amiért nem igazán tudtak fölétek kerekedni. Gondolom sok tapasztalatot is gyűjthettetek, sok néző volt, egyszóval jó volt. Még nekem is kedvem támadt kosarazni...

KSE

(Köszi!!!, 2011.09.27 19:07)

Kedves Tamás!!!

Köszi, hogy írtál nekünk, és biztatod csapatunkat!!! Örömmel tölt el bennünket, ha van kinek, kiknek játszani. Pláne akkor, ha győztes meccsel tudjuk meghálálni szurkolóinknak a bizalmat!!! Hamarosan ismét itt a lehetőség, hogy elgyertek a kislányoddal kosármeccsre, de most hozd a Nejedet is!!! :)

meccs

(Sipos Tamás, 2011.09.20 23:48)

Ügyesek voltatok a legutóbbi meccsen, nagyon jó volt, hogy nem csak egy mérközést, hanem egy győztes mérkőzést láthattunk egy erős ellenféllel szemben. Szuper este volt, már bánom, hogy nem vittem a feleségemet is. Viszont az ötéves kislányom élete első kosármeccsét láthatta, maradandó élmény volt, persze neki a fagyizás is, nekem meg a sörözés is a meccs mellett...
Csak így tovább fiúk!

MUKI

(Tisztázzuk!, 2011.05.03 19:52)

Tisztelt "KalocsaFan", Csabi és Minden Érdeklődő!

Szegény Doki szerintem annyit csuklik mostanság, mint még sosem.... :)
Én kerestem meg a Dokit anno, és én hívtam Kerekegyházára játszani. Többször egyeztettünk személyesen és telefonon is, és Ő aláírt. Miért? Mert akkor egyértelműen az mutatkozott, hogy nem lesz csapat Kalocsán. A Doki azért jött Kerekegyházára, mert játszani akart még versenyszerűen, és nagyon színpatikus volt Neki a kerekegyházi csapat és közeg. Pillanatok alatt beilleszkedett, és a szurkolók kifejezetten szerették! Sajnos a sors közbeszólt, és megsérült... Erről sem Ő, sem az ellenfél játékosa akivel ütközött, nem tehetett.
Eldőlt, hogy többet nem játszhat, és Ő "engedélyt" kért, hogy hagy legyen az újra induló Kalocsa edzője. Természetesen biztatásunk mellett kezdte el a munkát. Az a Doki irányította csapat erősebb volt, mint bármelyik megyeibe játszó kalocsai társaság. Hihetetlen pontos iramjáték, és felépített védekezés jellemezte a Kalocsát az mellett, hogy nem volt balhé a pályán, és mosolyogva csaptunk egymás kezébe a meccs végén....
Aztán a Doki ment, és "új szelek fújtak". Jött az új edző és Vele együtt az új stílus: Játszani keményen, győzni bármi áron!!!
Azért tudja itt mindenki, hogy nem csak Kalocsa - Kerek probléma ez.... Volt ott balhéja Veletek a K.A.S. csapatának is, a Nagykőrösnek is, és nem is beszélve a Félegyházi Öreg Fiúkról amely meccsnek következményei is voltak...
A lényeg legyen az, hogy le kell zárni a múltat!!!! Vonja le minden csapat a tanulságokat, nézzen magába, és ígérem, a kerekegyházi csapat is megteszi ezt. Játszunk ezentúl a sportért, egymásért!!! A pályán feszült az ember, megsérti az ellenfelet, a bírót. Nekem is voltak ilyenek, legutóbb Nálatok mondjuk Balázzsal oda-vissza, de semmi értelme nem volt.... Eltelik egy kis idő és az ember teljesen másképpen gondolja....

Változnia kell a játékosok, a játékvezetők, edzők hozzáállásának! Előtérbe kell helyezni a sport szeretetét!!!

Hajrá Kosárlabda!!! Hajrá Sportszerűség!!!

Üdvözlettel: Muki

Dokira reakció!

(Egy "KalocsaFan", 2011.05.03 06:58)

Tisztelt "Én"!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de őszinte leszek: Nevetséges az előbbi reflektálásod a Dokis témával kapcsolatosan!!! Több okból is, de mivel gondolom soha nem játszottál Kalocsán, ezért kicsit felvilágosítalak, mert nem igazán látod át a dolgokat!
Az, hogy a Doki átment Kerekegyházára játszani, több oka is van, mely okok közül a legtöbb személyes indítatású pl.:Lakhely,munkahely,család stb. De úgy gondolom, hogy nem az én tisztem az ő magánéletében vájkálni, úgyhogy ezt most jobban nem fejteném ki pedig személyes véleményt is írhatnék még ezen felül ide, de megsérteni(pl.: a Dokit) semmiféleképpen nem akarnám, így alakult, nincs is ezzel semmi gond. Viszont egy biztos, ezt a dolgot NEM a kalocsai csapat szúrta el, hatalmas tévedésben vagy!!!
Azt, hogy ki Kalocsán a legjobb a csapatban, azt megint úgy gondolom, hogy nem Te tiszted eldönteni, természetesen szíved joga, hogy véleményt formálj erről a kérdésről és elénk tárd! Az viszont érdekes ebben is, hogy idézem: "de ezt is ti szúrtátok el "....Mármint mit???? Azt, hogy ezt követően nem a Doki volt nálunk a Te véleméyned szerint a legjobb játékos? Valóban, hiszen elment a csapattól, bár úgy gondolom, hogy rajta kívül is van elég tehetséges játékos Kalocsán, attól függetlenül tény, hogy a Doki rendkívül jó képességekkel rendelkezett és igen tehetséges volt...
Végül pedig, így összeségében(az eddigi kommenteket tekintve) és egyben utolsó előtti mondatodra szeretnék reagálni, hogy(amiről persze nekem tudomásom van) az sem igaz ám ebben a bilaterális kapcsolatban, hogy mindenért csak az egyik fél hibás ám...Szóval szerintem enyhe túlzás,hogy mindenért CSAK és KIZÁRÓLAG a kalocsai csapat a hibáztatható!!!Talán a másik félnek is el kellene gondolkoznia azon, hogy mi mindenben hibázott és jutott ez a két csapat közötti "kapcsolat" ilyen mélységekbe!!!Mert ebben a dologban a Kerekgyháza is rendesen benne van...

Hajrá KKE és Hajrá Kerek!

Doki !!!

(Én, 2011.05.02 22:31)

Tisztelt Csaba !!

Már azon el kellene gondolkodni hogy ha Dokit a sikerült Kerekegyházára át csábítani, akkor már nálatok valami baj lehetett nem ????
A sérülés meg minden sportoló életben jelen van.
Én állítom hogy a Doki volt nálatok a legjobb,de ezt is ti szúrtátok el magatokba kellene a hibát keresni,és nem a Kerekegyházi csapatra haragudni !
További sok sikert kívánok a Kalocsai kosarasoknak.

Gratuláció és reflektálás

(Csamangó Csaba, 2011.05.01 20:20)

Kedves Muki

Először is szeretnék gratulálni a kerekegyházi csapat 2010/2011-es szezonjához.

Másodszor nem tudok elmenni szó nélkül néhány dolog mellett.
Doki nagyszerű játékos volt Kalocsán (talán a legjobb is), de Ti elcsábítottátok és az első meccsen lesérült. Azt hiszem ezzel a húzással igencsak meggyengítették a KKE-t. Ezután csodálkozol, hogy oda a jó viszony?
Viszont Doki visszatért hozzánk, hogy edzőként segítse csapatunk. De az élet közbeszólt (munkalehetőség Kalocsától távol) és 1 szezonnál többet nem tudott edzősködni nálunk.
Ezzel zárjuk is le a Dokis témát.
Írod, hogy agresszíven és alattomosan játszunk. Szerintünk csupán keményen védekezünk és határozottan, kosárra törve támadunk. Egyáltalán nem vagyunk agresszívek, csak kemények.
(Ha jól emlékszem az alapszakasz kalocsai mérkőzésén pont Ti kaptatok technikait dumálásért és sportszerűtlen szabálytalanságért személyi hibát.)
Abban igazat adok, hogy idegenben is nyerni kell annak a csapatnak, aki az első három hely valamelyikén akar végezni a bajnokságban. A rájátszás 3 idegenbeli meccséből a Filtermat ellen hosszabbításban kaptunk ki (Ha a rendes játékidő vége előtt bemegy a két büntető, mi nyerünk), ellenetek pedig az a kajla hárompontos lett a vesztünk. Igen, nagyon kikaptunk egy csonka csapattal a KAS ellen. Nem volt szerencsénk a két meccsen, a harmadik meg valóban nagy zakó. Hozzátok viszont igencsak kegyes volt Fortuna kisasszony. Ha fordított a helyzet és mi vagyunk a szerencse kegyeltjei, a dobogó 2. fokán most a kalocsai csapat állna. De tudjuk mindketten, nincs ha a sportban. Így marad a 4. hely nekünk. Ti pedig izgulhattok.
Sporttársi üdvözlettel: Csamangó Csaba

Reakció

(MUKI, 2011.05.01 10:46)

Ármin! Pontosan ezért csúsztatok le ismét a dobogóról, mert így fogjátok fel ezt a játékot Kalocsán, idézlek: "újult erővel marcangoljuk szét az ellenfelet". A Ti csapatotok sokkal jobb eredményre lenne képes, de amióta Doki távozott Tőletek, és új edző irányítja a társaságot, kifordultatok magatokból.... A pénteki meccsünk után is ezt beszéltük a srácokkal, hogy mi történt a két csapat jó viszonyából.... Mi is hibásak vagyunk mert amint Ti elkezdtétek ezt a nem kosárlabda pályára való stílust, mi társultunk mivel a játékvezetők nem kezelték a dolgokat.... Viszont azt tudnotok kell, tudnia kell az összes tisztelt KKE szurkolónak, hogy nem elég a dobogóhoz csak otthon diadalmaskodni saját nézők előtt! Mi idén 4-ből 3-szor vertük meg a K.A.S.-t!!! Kecskeméten is! Ott, ahol Ti kétszer is nagyon csúnyán kikaptatok. A Félegyházán történt nagy vereségetekre mindenki felkapta a fejét..... Visszatérve hozzánk, mi is rontottunk el meccseket, főleg az alapszakaszban. De a sikereinket, akár Kereken, akár idegenben, nem agresszív alattomos játékkal, hanem türelmes, józan, sportszerű hozzáállással szereztük!
U.I.: Vigyétek vissza magatokhoz a Dokit edzőnek (sajnos már nem nagyon játszhat tudtommal), mert Ő óriási érték volt Kalocsán! Vele simán bajnokok lehettek!
Hajrá Kosárlabda!!!
Üdvözlettel: Muki

Előző folytatása

(Benny, 2011.04.30 22:07)

Na hol is tartottam? Ja igen, a hangunk. Azt írtad ugyebár, hogy a kereki szurkolók hangját csak akkor lehetett hallani, amikor a ti szurkolóitok a büfében voltak. Ezt meg kell cáfolnom, mert a nagyszünet ideje alatt nem szurkoltunk, a ti drukkereitek pedig akkor rohamozták meg a büfét. Sajnos a torkunk néhányunknak eléggé piros volt, nem akartunk visszaesni, ezért a szokásosnál valóban csendesebbek voltunk. Nehéz volt tényleg szóhoz jutni, de néha azért sikerült, valószínűleg akkor, amikor a drukkereitek éppen a kereki kosarat konstatálták, vagy a behozott sört kortyolgatták. Egyébként megkérdezhetem, miért vihették be a hazai drukkerek üvegestül a sört a lelátóra, miközben minket megkértek a büfében, hogy ne vigyük fel? Nem is vittük, tiszteletben tartottuk a vendéglátó kérését, de úgy tűnik, a hazai drukkerek kivételt képeznek a szabályok alól. Na mindegy.

Ennyit szerettem volna hozzátenni bejegyzésedhez, a teljes kép érdekében. Én azt hittem, ezek a csapatok azért szerepelnek a bajnokságban, mert imádják a kosárlabdát és szeretnek játszani, de újabban azt érzem, más motiválja már a játékosokat: győzni mindenáron, átgázolni, beledöngölni a földbe az ellenfelet. Hova jut ez a világ?

Én is gratulálok az egész idényetekhez, hasonló sikereket majd a következőben, akár itt, akár NB2-ben. Most meg jöhet a megérdemelt pihenés!

Végül ajánlom jegyzetemet a meccsről, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el. http://www.facebook.com/note.php?note_id=221929597821459

Üdv,
Benny

A szurkolók védelmében

(Benny, 2011.04.30 22:06)

Kedves Ármin!

Ismételten gratulálok győzelmetekhez, bár már megtettem a meccs után is (tudod, Ford-sapka). Olvastam bejegyzésed, s szurkolóként gondoltam, válaszolok rá, de akkor már reagálok az egészre.
Nem ismerem az NB2-es erőviszonyokat, de ilyen elszántsággal és dobóformával biztos esélyesek lennétek ott is. Ha belevágtok, sok sikert kívánok hozzá.
A pályán tapasztalt keménység és ez a beszólogatás nem volt jellemző még régebben a két csapat viszonyára, nem is tudom, mi változott meg. Lehet, hogy Doki távozása vagy az NB2-es célok az okai, de az tény, hogy megváltoztatok. Nagy kár. Rémlik még halványan az a kalocsai csapat, amelynek néhány tagja Doki vezetésével eljött egy-két meccsünket megnézni Kerekre, csak azért, hogy drukkoljon nekünk. És persze mi is láttuk néha idegenben játszani a Kalocsát, mi is szurkoltunk nektek, bár lehet, hogy a hangunkat csak akkor hallottátok, amikor az ellenfél szurkolói kimentek a büfébe... Na mindegy, régi szép idők, merre vagytok?
Sajnos változnak az idők... Emlékszem, az alapszakaszbeli meccsen Kalocsán olyan keményen, helyenként durván játszottatok, hogy csak lestem. Mondjuk akkor is, amikor a bírók nem fújták le... Na mindegy, ez van, átalakult a kosárlabda, ezt kell szeretni. És nem meglepődni, ha ilyennel találkozik az ember. Mint a pofon: lehet adni, de kapni is...
Jut eszembe, egy kérdés, mint játékos biztos tudsz rá válaszolni. Tegyük fel, hogy kosárra törsz és közben lepattan rólad a védő, érzed is, hogy belemenés, a bíró viszont nem fújja le. Kérdés: megpróbálod újra, ha látod, hogy a bíró engedi az ilyesmit?
A bírók ténykedésével ti se voltatok elégedettek, amint hallottam a meccs után, de nyilván győzelem után átlép az ilyesmin az ember.
A vizespalack-rúgó verseny ötlete érdekes gondolat, bár egy kis túlzásnak érzem. Jó, egyszer védekezésnél tényleg kirúgtuk a labdát, de ezt leszámítva nem értem a rúgós ötletet. Lehet, hogy az edzőtök ihlette ezt a megjegyzésed, hiszen nálunk, miután utolsó másodperces triplával kikaptatok, jól odavágta a földhöz a vizespalackot... Én megértem, le kellett vezetnie a feszültségét, hiszen megnyert meccset buktatok el egy egyéni hiba miatt... Különben is, a meccs hevében előfordul, hogy hibázik az ember. Sőt, még anélkül is, tegnap is olyankor kért időt, amikor nem is ti támadtatok. De rendes volt, elnézést kért, elismerte, hogy tévedett, a meccs pedig időkérés nélkül ment tovább. Szóval emberek vagyunk, tévedhetünk.
Casey a felvezetőjében is említette a bírókat, hogy tolják a kecskeméti és aközeli csapatokat. Mivel azokat a meccseket elbuktátok, tényleg igazad lehet, amikor azt mondod, hogy a bírókkal mindig a vesztes csapatnak van baja. De vajon általánosíthatunk? Mondhatjuk azt, hogy az elbukott meccsek okai mindig a bírók? Vigyázz, mit válaszolsz, nehogy ellentmondásba keveredj saját magaddal...
A tegnapi vereségünk nem a bírókon múlt, hanem a sok hibán és azon, hogy szinte mindegyiket leindításos kosárral büntettétek. De azért elismerheted, hogy a működésükre te se adnál ötöst, talán még négyest se.
Hagyjuk is a bírókat, máris többet beszéltünk róluk, mint amennyit megérdemelnek. Most térnék rá a szurkolós megjegyzésedre, végülis ezért gondoltam, hogy én is reagálok. Új bejegyzésben.

gratulálok

(Juhász Ármin, 2011.04.30 15:17)

Köszönjük az NB 2-ben való szerepléshez a biztatást. A tegnapi játékunk már már tényleg azt mutatta, hogy ott lenne a helyünk. Mint ahogy a ti csapatotok egyes tagjainak valami küzdősportágban kéne kibontakoztatni a tudását, vagy benevezhetnétek valami vizes üveg rugó versenyre. A játékvezetők viselkedése meg ugyebár mindig a vesztes csapatnak nem tetszik, higgyétek el nekünk is meggyűlt már velük a bajunk. Ennek ellenére gratulálok az egész éves teljesítményetekhez, szép munka volt! U.I.: a mérkőzésen akkor lehetett csak a Kerekegyházi szurkolók hangját hallani, mikor a mi szurkolóink a büfében voltak. Hajrá KKE!

Sok szerencsét

(Miklós Ferenc, 2011.03.24 18:34)

Sok sikert a ma esti mérkőzéshez!

Re: Sok szerencsét

(MUKI, 2011.03.26 10:35)

Utólag is köszi a biztatást!!! Sikerült nyernünk! Várunk a meccseinkre Feri!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »