Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gballa4

(Mindenki figyelmébe ajánlva..., 2011.03.08 11:20)


http://kesport.hu/2011/03/08/veget-ert-a-megyei-kosarlabda-bajnoksag-alapszakasza/

Muki

(Beindult valami, 2011.02.01 17:38)

Nagy öröm számunkra, hogy ismét egyre nagyobb az érdeklődés a csapat iránt. Bízunk benne, hogy a meccseinken is megmutatkozik majd ez a nézőszámban. Úgy érzem, érezzük többen is, hogy Kerekegyházán most a sportélet nincs közel sem a csúcson. A labdarúgó szakosztály háza táján óriási problémák vannak. A kézilabda, a röplabda, a sakk szakosztályok jelenleg nem működnek. Az asztalitenisz szakosztály még kitartó, bár Ők is anyagi problémákkal küzdenek. Talán nálunk van legkevesebb probléma, csak olykor-olykor a sérülések szólnak közbe.
Nagyon bízunk abban, hogy rövid időn belül változnak a dolgok, és ismét 6-7 szakosztály küzd Kerekegyháza sikeréért a pályákon! Kell az összefogás! Kellenek a szülők, a gyerekek, a városvezetés, a vállalkozók és mindenki, hogy ismét beinduljon igazán a sport Kerekegyházán, mint a régi szép időkben! Hajrá Kerekegyháza!!!!


Muki

(Izgalmas lesz, 2010.12.06 15:42)

Fél csapat beteg, és amúgy sem vagyunk sokan.... Izgalmas lesz az esti meccs....

Disz iz ENBÍÉJ!

(Bobocska, 2010.11.24 20:36)

Legkomolyabb TOP 10 amit eddig láttam :D Nagyon komoly!!! KÖTTELLLEZZZŐ!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=i-TcGmxzFaM&feature=feedlik

Muki

(Köszönjük!, 2010.10.27 15:22)

Köszönjük mindazoknak akik ott voltak hétfőn a meccsünkön, és szurkoltak nekünk! Szükség volt a biztatásra! Reméljük, hogy egyre többen lesznek a meccseinken, hiszen közönségnek jó igazán játszani!
Legközelebb november 5-én játszunk Kalocsán ami szintén rangadó. A következő hazai meccs kicsit odébb lesz: november 15. hétfő 19:00-kor, amikor is a Nagykőrösi sólymok látogat Kerekegyházára.
Addig is, Hajrá Kerek!

Hopkins86

(Szuper volt!, 2010.10.26 17:02)

Tegnap este voltam először kosármeccsen, és nagyon szuper volt. A hangulat és maga a kereki csapat nagyon jó!
Innentől kezdve minden meccsen ott lesszek és hívom a haverokat is... Hajrá Kerek!

domjan.peti@citromail.hu

(Domján P., 2010.08.03 20:24)

-

Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!

(Benny, 2010.06.07 09:32)

Sziasztok!
Ezúton is gratulálok a fiúknak az ezüstéremhez, fantasztikus teljesítmény volt, főleg az a győzelmi sorozat, amivel előbb a rájátszásba bejutottatok, majd még ott is sikerült bravúrosan folytatni féltávig a győzelmi sorozatot. A végén biztos elfáradtatok, ami érthető is.
Találkozunk a következő szezonban! Hajrá Kerek!
Linkek:
http://bsbenny.tvn.hu/kerekkosar.php
http://www.facebook.com/Kerek1SportMagazin

Bunda kizárva

(Benny, 2010.05.10 18:52)

Sziasztok!
Csak röviden írnék, mert tudósítani elég bőbeszédűen szoktam. Szóval:
- Az, hogy bundázzon akár a Kalocsa, akár a Kerek, akár bármelyik csapat, szerintem teljességgel elképzelhetetlen! Sportemberekről van szó, ne felejtsük!
- Ami a bírókat illeti, szerintem is mindkét oldalra tévedtek. Ez sajnos benne van a játékban és mindig is benne lesz. Amelyik csapat ezt jobban feldolgozza, az nyer.
- A negyedik negyedben a Kalocsa jobban játszott, mint a korábbi negyedekben összesen, ezért megérdemelt a győzelmük. Ha nem hibázunk olyan sokat, más lehetett volna a vége, de a sok hibával is 3 negyeden át tartottuk a lépést. Négy negyedig kellett volna...

Hirtelen ennyit. Indulnom kell lassan Nagykőrösre... Hajrá Kerek!

Muki

(ilyen a sport, 2010.05.10 10:02)

Hello!

Aki kicsit is ért a sporthoz tudhatja, hogy nagyon sűrűn előfordul a pályákon, hogy egy sportoló vagy egy csapat érthetetlen okból túlzott megelégedéssel lép "színpadra" és "megfázik"......A tűz csak pislákol, és kevés a sikerhez. De sokat láttunk már ilyet... A kereki csapat hasonlóan járt pénteken Kalocsán. Nem is olyan régen a nagy lendületünk és akarásunk segített egy hatalmas győzelemhez.... Ugye emlékszik mindenki?!...Kalocsán két-három játékosunk hozta azt a teljesítményt ami elvárható.. Természetesen ez semmivel nem csökkenti a Kalocsa sikerét. A negyedik negyedben kifejezetten jól játszottak és nyertek.
Egyébként mi is az egyik "dobógépünk" nélkül nyertünk Kecskeméten, és a csapat "vezére" is a meccs felénél esett be. A hiányzók pótlását a többieknek kell megoldani! Ez jelenti a csapat igazi erejét!
Szükség van a jó Kalocsa - Kerek meccsekre! Sajnálom, hogy idén már nem lesz több!

A tabella állása pedig véleményem szerint reális. Remélem ősszel is hasonló mezőny alakul majd ki!

üdv: Muki

gballa4

(Kalocsa-Kerek, 2010.05.10 09:17)

Halihó Mindenkinek!

Kicsit higgadtabb fejjel, a meccsről...

Bírói tévedés ide, bírói tévedés oda, az utolsó negyedet nagyon elbaltáztuk... Két nagyon akaró és nagyon sokat hibázó csapat meccséből a végén a kevesebbet hibázó nyert... Többször lett volna esélyünk ellépni a Kalocsától, de nem tudtuk értékesíteni sok esetben az emberfölényes helyzeteinket... Aztán jött Lakatos Peti 2 triplája a 4. negyed elején, ami kellő lökést adott a Kalocsának... Arról nem is beszélve, hogy hiába küzdöttünk nagyon, nem tudtuk kinti dobásokkal feltörni a Kalocsa zónáját, amiből ők rendre leindítottak minket, s a büntetőket is 100 %-kal dobták az utolsó negyedben...

Ennyit a mérkőzésről... A kalocsai csapat biztos előrébb lenne, ha nincs a sérülés-hullámuk. Mi éltünk a lehetőségeinkkel, amivel ma Nagykőrösön is szeretnénk...

Hajrá Kerek! További sok sikert a Kalocsának!

Üdvözlettel:
Balla Gábor

Doki

(Meccs!, 2010.05.09 16:10)

Nem akarok egyik csapat felé sem húzni. De azt hiszem mind a két csapat felé elég rosszul fújtak a sporik. Az pedig enyhe túlzás, hogy lemostatok volna minket a pályáról. Az erőviszonyokról pedig annyit, hogy mi elég tartalékos kerettel voltunk mind a 3 meccsen, míg ti teljes létszámmal. Ezt sem kellene elfelejteni. Ettől a meccstől függetlenül szerintem ugyan olyan jó kapcsolat van és lesz is a két csapat játékosai között mint ahogy idáig volt.

Hajrá Kerek és Hajrá KKE!:)

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.09 16:10)

A tabella bizonyít...
Ez maximálisan így van, sajnos nekünk 6-7 emberrel kellett felvennünk a harcot az első 3 rájátszásbeli meccsünkön, sérülések miatt,ami meg is látszott, sajnos az eredményeinken.
Azt, meg hogy csak titeket sújtottak a bírók, hát, szerintem mindkét oldalról nézve egy gyenge 3-mas volt a bíráskodás (10es skálán.) Megnézhetjük a fault arányokat az az első és a második negyedben is...

Hajrá KKE!

Bobek

("run" tényleg volt, de....., 2010.05.09 11:27)

Igen, a negyedik negyedben volt "run", volt dobott 30 a Kalocsától.... de ha a két játékvezetőnek nevezett úriember nem jelöli ki a győztes csapatot már a 3. hegyed közepén, a CREDIT-KSE lemossa a hazaiakat a pályáról...A negyedik negyed még edzésnek sem volt jó, mert a kereki srácok már idegi állapotuk és elkeseredésük miatt szinte a pályán sem voltak...A tabella bizonyít az erőviszonyokról!

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.08 14:05)

Tisztelt Sporttársak!

Aki ott volt tegnap Kalocsán, és látta a mérkőzést, hát szó sem lehetett bundáról, csak parázs mérkőzésről, amihez a bírók sajnos csak asszisztáltak (szerintem felháborító volt mindkét oldalról nézve a bíráskodás). 51-51 es állással fordultunk az utolsó negyedre, amit egy hatalmas "run" - nal 30-18-ra nyert meg a kalocsai csapat, Lakatos Peti jóvoltából, aki -szerintem- a kezdő lökést adta a csapatnak az utolsó negyed elején 2 triplájával, és betöréseivel.

Válasz: (ismeretlen, 2010. 05. 04. 15:27)
Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Hajrá KKE!

Muki

(bunda ilyen melegben?! :), 2010.05.07 14:00)

Sziasztok!

Csak szeretnék csatlakozni Balla Gabi barátom véleményéhez. Mindkét csapatnak óriási a tét! A Kalocsa érmet akar, mi pedig amíg van esélyünk bajnokok akarunk lenni! Szó sem lehet arról, hogy bármelyik fél "kedvezzen" a másiknak!
Amúgy meg aki látta már bármelyik Kalocsa - Kerek összecsapást, az tudhatja, hogy a jó kapcsolat csak a pályán kívül, meccs előtt és meccs után él.....

Üdvözlettel: Muki

Gyuszi

(134, 2010.05.06 19:08)

sziasztok srácok gondoltam írok ide egy mende mondát:) látom jól megy a szekér! sajnálom h nem lehetek már veletek de a munka közbe szólt! a holnapi meccshez pedig egy kalappal!

gballa4

(gballa4, 2010.05.06 09:39)

Kedves Előttem szóló!

Biztos nagy bunda mérkőzés fog kerekedni a mérkőzésből, hiszen a Kalocsának létfontosságú a győzelem ellenünk a harmadik helyért, nekünk meg csak akkor maradnak meg az "aranyos" álmaink, ha minden hátralévő mérkőzésünket megnyerünk...

Ezt most hagy kérjem ki magamnak mind a kereki, mind a kalocsai csapat nevében...

Köszönjük a sportszerű hozzászólást!

Üdvözlettel:

Balla Gábor

www.kerekkosar.eoldal.hu

(ismeretlen, 2010.05.04 15:27)

Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Muki

(Köszi a biztatást!, 2010.03.16 15:59)

Köszi Doki a gratulációt! Tényleg nagy lépés volt legyőzni a Félegyházát....Nekünk ők valahogy "mumusnak" számítanak... A Filtermat ellen sem lesz könnyű dolgunk, de bízunk nagyon a hazai pályában, és hogy most sokan jönnek szurkolni!
Lehet, hogy meglepő, de én biztos voltam benne, hogy megveritek a KAS-t. Nekik semmi tétje nem volt a meccsnek, és Ők hangulat csapatnak számítanak.
A félegyházi fiatalok ellen nem lehet problémátok. Úgy érzem Ti már révbe értetek! További sok sikert!

Ezúton kérek minden barátunkat, szurkolónkat, ismerőst, hogy gyertek hétfőn és biztassátok a csapatot a négybe kerülésért!

üdv: Muki


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »