Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Doki

(Meccs!, 2010.05.09 16:10)

Nem akarok egyik csapat felé sem húzni. De azt hiszem mind a két csapat felé elég rosszul fújtak a sporik. Az pedig enyhe túlzás, hogy lemostatok volna minket a pályáról. Az erőviszonyokról pedig annyit, hogy mi elég tartalékos kerettel voltunk mind a 3 meccsen, míg ti teljes létszámmal. Ezt sem kellene elfelejteni. Ettől a meccstől függetlenül szerintem ugyan olyan jó kapcsolat van és lesz is a két csapat játékosai között mint ahogy idáig volt.

Hajrá Kerek és Hajrá KKE!:)

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.09 16:10)

A tabella bizonyít...
Ez maximálisan így van, sajnos nekünk 6-7 emberrel kellett felvennünk a harcot az első 3 rájátszásbeli meccsünkön, sérülések miatt,ami meg is látszott, sajnos az eredményeinken.
Azt, meg hogy csak titeket sújtottak a bírók, hát, szerintem mindkét oldalról nézve egy gyenge 3-mas volt a bíráskodás (10es skálán.) Megnézhetjük a fault arányokat az az első és a második negyedben is...

Hajrá KKE!

Bobek

("run" tényleg volt, de....., 2010.05.09 11:27)

Igen, a negyedik negyedben volt "run", volt dobott 30 a Kalocsától.... de ha a két játékvezetőnek nevezett úriember nem jelöli ki a győztes csapatot már a 3. hegyed közepén, a CREDIT-KSE lemossa a hazaiakat a pályáról...A negyedik negyed még edzésnek sem volt jó, mert a kereki srácok már idegi állapotuk és elkeseredésük miatt szinte a pályán sem voltak...A tabella bizonyít az erőviszonyokról!

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.08 14:05)

Tisztelt Sporttársak!

Aki ott volt tegnap Kalocsán, és látta a mérkőzést, hát szó sem lehetett bundáról, csak parázs mérkőzésről, amihez a bírók sajnos csak asszisztáltak (szerintem felháborító volt mindkét oldalról nézve a bíráskodás). 51-51 es állással fordultunk az utolsó negyedre, amit egy hatalmas "run" - nal 30-18-ra nyert meg a kalocsai csapat, Lakatos Peti jóvoltából, aki -szerintem- a kezdő lökést adta a csapatnak az utolsó negyed elején 2 triplájával, és betöréseivel.

Válasz: (ismeretlen, 2010. 05. 04. 15:27)
Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Hajrá KKE!

Muki

(bunda ilyen melegben?! :), 2010.05.07 14:00)

Sziasztok!

Csak szeretnék csatlakozni Balla Gabi barátom véleményéhez. Mindkét csapatnak óriási a tét! A Kalocsa érmet akar, mi pedig amíg van esélyünk bajnokok akarunk lenni! Szó sem lehet arról, hogy bármelyik fél "kedvezzen" a másiknak!
Amúgy meg aki látta már bármelyik Kalocsa - Kerek összecsapást, az tudhatja, hogy a jó kapcsolat csak a pályán kívül, meccs előtt és meccs után él.....

Üdvözlettel: Muki

Gyuszi

(134, 2010.05.06 19:08)

sziasztok srácok gondoltam írok ide egy mende mondát:) látom jól megy a szekér! sajnálom h nem lehetek már veletek de a munka közbe szólt! a holnapi meccshez pedig egy kalappal!

gballa4

(gballa4, 2010.05.06 09:39)

Kedves Előttem szóló!

Biztos nagy bunda mérkőzés fog kerekedni a mérkőzésből, hiszen a Kalocsának létfontosságú a győzelem ellenünk a harmadik helyért, nekünk meg csak akkor maradnak meg az "aranyos" álmaink, ha minden hátralévő mérkőzésünket megnyerünk...

Ezt most hagy kérjem ki magamnak mind a kereki, mind a kalocsai csapat nevében...

Köszönjük a sportszerű hozzászólást!

Üdvözlettel:

Balla Gábor

www.kerekkosar.eoldal.hu

(ismeretlen, 2010.05.04 15:27)

Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Muki

(Köszi a biztatást!, 2010.03.16 15:59)

Köszi Doki a gratulációt! Tényleg nagy lépés volt legyőzni a Félegyházát....Nekünk ők valahogy "mumusnak" számítanak... A Filtermat ellen sem lesz könnyű dolgunk, de bízunk nagyon a hazai pályában, és hogy most sokan jönnek szurkolni!
Lehet, hogy meglepő, de én biztos voltam benne, hogy megveritek a KAS-t. Nekik semmi tétje nem volt a meccsnek, és Ők hangulat csapatnak számítanak.
A félegyházi fiatalok ellen nem lehet problémátok. Úgy érzem Ti már révbe értetek! További sok sikert!

Ezúton kérek minden barátunkat, szurkolónkat, ismerőst, hogy gyertek hétfőn és biztassátok a csapatot a négybe kerülésért!

üdv: Muki

Doki!

(Gratuláció!, 2010.03.14 18:35)

Sziasztok!

Mukival beszélgettem a Pénteki meccsről!Hallottam,hogy nagyon szépen teljesítettetek és igazi csapatként játszva megvertétek a Félegyházi Öregeket!Ezzel ti is nagy lépést tettetek afelé, hogy bejussatok velünk együtt a legjobb négybe!Ehhez csak gratulálni tudok nektek!Igaz,hogy nektek még lesz egy ki-ki meccsetek otthon a Filtermattal, de szerintem abszolváljátok majd azt a mérkőzést is és nem lesz semmi probléma sem!Én biztos ott leszek és szurkolok majd nektek!:)
Még egyszer gratulálok mindenkinek!

Hajrá Kerek és nem utolsósorban Hajrá KKE!:)

Szép volt, fiúk!

(Benny, 2010.03.12 22:48)

Bravo, szép győzelem egy végig szoros és izgalmas meccsen! Így tovább! Hajrá Kerek!!

CREDIT-KSE

(GYERTEK!, 2010.03.10 11:47)

Itt a lehetőség a szurkolóinknak, barátoknak, családtagoknak, a KEREKEGYHÁZIAKNAK, hogy biztassák személyesen a csapatot!!! Nem nagy távolság Kiskunfélegyháza, és péntek este igazán sokan ráérnek...
Gyertek el, és segítsetek nekünk a biztatásotokkal!!!
VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL!!!!
A közös sikerért: HAJRÁ KEREK!!!!

Jó kérdés

(Benny, 2010.02.25 20:48)

Attól, hogy máshol ez van, nem kéne lekopírozni... Csak a jó dolgokat vegyük át!
Ez tényleg jó kérdés, tőlük kéne megkérdezni... Ha tényleg értenek a dolgukhoz, akkor kizárt, hogy nem vették észre. Akkor azonban más kérdést kell feltenni...
Mondjuk a szabályzatot illik betartani anélkül is, hogy harmadik fél azt ellenőrizné...
Na mindegy, kíváncsian várom, mit reagál a Szövetség erre a helyzetre. Nem sietik el a válaszadást, biztos nagy most a fejtörés...

Laci

(Vásárhely, 2010.02.25 08:29)

Sajnos ez van az egész magyar sportban. Amúgy a kosárszövetség és a bírók hogy hogy nem vették észre eddig a Vásárhely szabálytalanságát?!

Fair Play

(Benny, 2010.02.24 23:52)

Sziasztok!
Mint a kereki csapat törzsszurkolója és a (tiszta) sport elkötelezett híve, csak egyetérteni tudok az általatok leírtakkal. A szabályok nem szórakozásból vannak, hanem azért, hogy egyenlő esélyeket biztosítsanak minden csapatnak. Ha ezeket nem tartják be, akkor az egész bajnokság értelme kerül veszélybe. Számomra felfoghatatlan, hogy ezt hogyan engedhetik az illetékesek. Remélem, sikerrel jár kezdeményezésetek és a bajnokság ismét a fair play jegyében zajlik majd. Győzzön a jobb - de azonos feltételek mellett! Nem ez a sport és a fair play lényege? Szerintem de.

Muki

(Vásárhely, 2010.02.24 15:35)

Hello!
Én és a kereki csapat maximálisan elismerjük a Hódmezővásárhelyen lévő kosárlabda bázis munkáját, és megemeljük a kalapunkat az eredményeik előtt. Jó egy ilyen csapat ellen játszani edzőmeccset, hogy tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk.... Viszont itt a megyei bajnokságban nem csak a játékszeretet jut szerephez, hanem a megfelelés a szponzorok,az önkormányzat és nem utolsó sorban a szurkolók felé. Meghatározott nevezési díj van, előírt játékvezetői díj van, kötelező sportorvosi engedélyekkel kell rendelkezni. El kell jutnunk az idegenbeli mérkőzésekre stb. stb. Ami a legfontosabb, hogy be kell mindegyik csapatnak tartania a szövetség által kiadott szabályokat! Ezt a Vásárhelyi Kosársuli már a bajnokság kezdetétől megszegi.
A játék miatt maradjanak továbbra is a bajnokságban, de az eredményeiket ne vegye figyelembe a Tisztelt Szövetség!

Doki

(Vásárhelyi Kosársuli!, 2010.02.24 14:34)

Siasztok!

Olvastam a honlapotokon,hogy ti is szóvátettétek A Vásárhelyi Kosársuli jogosulatlan szereplését a bajnokságban!Ezzen felbuzdulva én is küldtem a szövetségnek egy levelet, hogy ki kellen vizsgálni a dolgot!Ez nem sportszerű viselkedés se veletek szemben se velünk szemben sem, de a többi csapattal szemben sem! Amilyen erős a középmezőny mindenki küzd, hajt hogy a legjobb eredményt érje el.De így sajnos nem sok esély van arra,hogy ténylegessen a legjobb 4-de bekerüljenek aszok a csapatok akik teljessen megérdemelnék azt, mert a Vásárhely miatt márt eleve egy hely elkelt!
Én azt javaslom, hogy fogjunk össze és vonjuk felelőségre a szövetséget, hogy ez így nem működik!

Nektek meg további sok sikert kívánok a következő meccsekre!

Üdv Doki!:)

Elismerés!

(Balázs, 2010.02.19 13:40)

Kedves Kerekegyházi Kosárlabda Szakosztály!

Talán már korábban is fel kellett volna vetni gondolataimat ezen a fórumon,azonban erre a minap Muki csapattársatok és szakosztályvezetőtök adott ihletet,amikor is egy rendkívül hízelgő,de őszinte bejegyzést tett a mi honlapunk fórumán!
Az ott leírtakkal teljes mértékben egyetértek,hiszen mi is hasonlóképpen vélekedünk a kereki csapatról:egy rendkívül küzdő,szimpatikus,összetartásban példaértekű,nehéz ellenfelet ismerhettünk meg bennetek,akikkel azonban pályán kívül(és nem mellesleg belül is)jó hangulatú(olykor poénos)eszmecserébe tudunk belefolyni!A tisztelet mindkét fél részéről fennáll és szertném/nénk,ha a két csapat közötti bizalom és összetartás a jövőben is megmaradna!!!
További sok sikert kívánok az elkövetkezndő meccsekhez és adja az ég,hogy a kalocsai és a kereki csapat is ott legyen a legjobb 4 között a végelszámolásban!!!
Hajrá KEREK és Hajrá KKE!!!

Tisztelettel:Vörös Balázs(Kalocsai Kosárlabda Egyesület)

Kerek1 Sport Magazin a Facebook-on!

(Benny, 2010.02.11 15:17)

A Kerek1 Sport Magazinban mindig lesz hely a kosarasok számára, ajánlom mindeki figyelmébe a vasárnapi műsort!
Bővebb info, friss hírek a műsorral kapcsolatban a Facebook-on:
http://www.facebook.com/group.php?gid=300469264013
Várom a tagokat, hozzászólásokat!

Köszi a promót! :)

(Benny, 2010.02.11 09:40)

Sziasztok! Sajnos mindig egy kicsit később, de cserébe bőséges leírással és fotókkal jelentkezem a meccsekről! Vasárnaponként pedig hallgassátok sportmagazinomat a kereki rádióban, ahol összefoglaló mellett nyilatkozatok is hallhatóak!
http://www.kereknet.hu/kerek1radio
A pontdobókkal csak óvatosan azért, mert ha mindenki erre hajt és egyedül akarja eldönteni a meccset, tuti vereség lesz a vége. Csapatjáték! De az is igaz, hogy kell egy MVP a szezon végére... :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »