Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!

(Benny, 2010.06.07 09:32)

Sziasztok!
Ezúton is gratulálok a fiúknak az ezüstéremhez, fantasztikus teljesítmény volt, főleg az a győzelmi sorozat, amivel előbb a rájátszásba bejutottatok, majd még ott is sikerült bravúrosan folytatni féltávig a győzelmi sorozatot. A végén biztos elfáradtatok, ami érthető is.
Találkozunk a következő szezonban! Hajrá Kerek!
Linkek:
http://bsbenny.tvn.hu/kerekkosar.php
http://www.facebook.com/Kerek1SportMagazin

Bunda kizárva

(Benny, 2010.05.10 18:52)

Sziasztok!
Csak röviden írnék, mert tudósítani elég bőbeszédűen szoktam. Szóval:
- Az, hogy bundázzon akár a Kalocsa, akár a Kerek, akár bármelyik csapat, szerintem teljességgel elképzelhetetlen! Sportemberekről van szó, ne felejtsük!
- Ami a bírókat illeti, szerintem is mindkét oldalra tévedtek. Ez sajnos benne van a játékban és mindig is benne lesz. Amelyik csapat ezt jobban feldolgozza, az nyer.
- A negyedik negyedben a Kalocsa jobban játszott, mint a korábbi negyedekben összesen, ezért megérdemelt a győzelmük. Ha nem hibázunk olyan sokat, más lehetett volna a vége, de a sok hibával is 3 negyeden át tartottuk a lépést. Négy negyedig kellett volna...

Hirtelen ennyit. Indulnom kell lassan Nagykőrösre... Hajrá Kerek!

Muki

(ilyen a sport, 2010.05.10 10:02)

Hello!

Aki kicsit is ért a sporthoz tudhatja, hogy nagyon sűrűn előfordul a pályákon, hogy egy sportoló vagy egy csapat érthetetlen okból túlzott megelégedéssel lép "színpadra" és "megfázik"......A tűz csak pislákol, és kevés a sikerhez. De sokat láttunk már ilyet... A kereki csapat hasonlóan járt pénteken Kalocsán. Nem is olyan régen a nagy lendületünk és akarásunk segített egy hatalmas győzelemhez.... Ugye emlékszik mindenki?!...Kalocsán két-három játékosunk hozta azt a teljesítményt ami elvárható.. Természetesen ez semmivel nem csökkenti a Kalocsa sikerét. A negyedik negyedben kifejezetten jól játszottak és nyertek.
Egyébként mi is az egyik "dobógépünk" nélkül nyertünk Kecskeméten, és a csapat "vezére" is a meccs felénél esett be. A hiányzók pótlását a többieknek kell megoldani! Ez jelenti a csapat igazi erejét!
Szükség van a jó Kalocsa - Kerek meccsekre! Sajnálom, hogy idén már nem lesz több!

A tabella állása pedig véleményem szerint reális. Remélem ősszel is hasonló mezőny alakul majd ki!

üdv: Muki

gballa4

(Kalocsa-Kerek, 2010.05.10 09:17)

Halihó Mindenkinek!

Kicsit higgadtabb fejjel, a meccsről...

Bírói tévedés ide, bírói tévedés oda, az utolsó negyedet nagyon elbaltáztuk... Két nagyon akaró és nagyon sokat hibázó csapat meccséből a végén a kevesebbet hibázó nyert... Többször lett volna esélyünk ellépni a Kalocsától, de nem tudtuk értékesíteni sok esetben az emberfölényes helyzeteinket... Aztán jött Lakatos Peti 2 triplája a 4. negyed elején, ami kellő lökést adott a Kalocsának... Arról nem is beszélve, hogy hiába küzdöttünk nagyon, nem tudtuk kinti dobásokkal feltörni a Kalocsa zónáját, amiből ők rendre leindítottak minket, s a büntetőket is 100 %-kal dobták az utolsó negyedben...

Ennyit a mérkőzésről... A kalocsai csapat biztos előrébb lenne, ha nincs a sérülés-hullámuk. Mi éltünk a lehetőségeinkkel, amivel ma Nagykőrösön is szeretnénk...

Hajrá Kerek! További sok sikert a Kalocsának!

Üdvözlettel:
Balla Gábor

Doki

(Meccs!, 2010.05.09 16:10)

Nem akarok egyik csapat felé sem húzni. De azt hiszem mind a két csapat felé elég rosszul fújtak a sporik. Az pedig enyhe túlzás, hogy lemostatok volna minket a pályáról. Az erőviszonyokról pedig annyit, hogy mi elég tartalékos kerettel voltunk mind a 3 meccsen, míg ti teljes létszámmal. Ezt sem kellene elfelejteni. Ettől a meccstől függetlenül szerintem ugyan olyan jó kapcsolat van és lesz is a két csapat játékosai között mint ahogy idáig volt.

Hajrá Kerek és Hajrá KKE!:)

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.09 16:10)

A tabella bizonyít...
Ez maximálisan így van, sajnos nekünk 6-7 emberrel kellett felvennünk a harcot az első 3 rájátszásbeli meccsünkön, sérülések miatt,ami meg is látszott, sajnos az eredményeinken.
Azt, meg hogy csak titeket sújtottak a bírók, hát, szerintem mindkét oldalról nézve egy gyenge 3-mas volt a bíráskodás (10es skálán.) Megnézhetjük a fault arányokat az az első és a második negyedben is...

Hajrá KKE!

Bobek

("run" tényleg volt, de....., 2010.05.09 11:27)

Igen, a negyedik negyedben volt "run", volt dobott 30 a Kalocsától.... de ha a két játékvezetőnek nevezett úriember nem jelöli ki a győztes csapatot már a 3. hegyed közepén, a CREDIT-KSE lemossa a hazaiakat a pályáról...A negyedik negyed még edzésnek sem volt jó, mert a kereki srácok már idegi állapotuk és elkeseredésük miatt szinte a pályán sem voltak...A tabella bizonyít az erőviszonyokról!

Kalocsa

(Cacamester, 2010.05.08 14:05)

Tisztelt Sporttársak!

Aki ott volt tegnap Kalocsán, és látta a mérkőzést, hát szó sem lehetett bundáról, csak parázs mérkőzésről, amihez a bírók sajnos csak asszisztáltak (szerintem felháborító volt mindkét oldalról nézve a bíráskodás). 51-51 es állással fordultunk az utolsó negyedre, amit egy hatalmas "run" - nal 30-18-ra nyert meg a kalocsai csapat, Lakatos Peti jóvoltából, aki -szerintem- a kezdő lökést adta a csapatnak az utolsó negyed elején 2 triplájával, és betöréseivel.

Válasz: (ismeretlen, 2010. 05. 04. 15:27)
Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Hajrá KKE!

Muki

(bunda ilyen melegben?! :), 2010.05.07 14:00)

Sziasztok!

Csak szeretnék csatlakozni Balla Gabi barátom véleményéhez. Mindkét csapatnak óriási a tét! A Kalocsa érmet akar, mi pedig amíg van esélyünk bajnokok akarunk lenni! Szó sem lehet arról, hogy bármelyik fél "kedvezzen" a másiknak!
Amúgy meg aki látta már bármelyik Kalocsa - Kerek összecsapást, az tudhatja, hogy a jó kapcsolat csak a pályán kívül, meccs előtt és meccs után él.....

Üdvözlettel: Muki

Gyuszi

(134, 2010.05.06 19:08)

sziasztok srácok gondoltam írok ide egy mende mondát:) látom jól megy a szekér! sajnálom h nem lehetek már veletek de a munka közbe szólt! a holnapi meccshez pedig egy kalappal!

gballa4

(gballa4, 2010.05.06 09:39)

Kedves Előttem szóló!

Biztos nagy bunda mérkőzés fog kerekedni a mérkőzésből, hiszen a Kalocsának létfontosságú a győzelem ellenünk a harmadik helyért, nekünk meg csak akkor maradnak meg az "aranyos" álmaink, ha minden hátralévő mérkőzésünket megnyerünk...

Ezt most hagy kérjem ki magamnak mind a kereki, mind a kalocsai csapat nevében...

Köszönjük a sportszerű hozzászólást!

Üdvözlettel:

Balla Gábor

www.kerekkosar.eoldal.hu

(ismeretlen, 2010.05.04 15:27)

Hétvégi kalocsai vendégszereplés alkalmával,nehogy bunda mérkőzés kerekedjen belőle, tekintettel a két csapat közötti jó kapcsolatára.

Muki

(Köszi a biztatást!, 2010.03.16 15:59)

Köszi Doki a gratulációt! Tényleg nagy lépés volt legyőzni a Félegyházát....Nekünk ők valahogy "mumusnak" számítanak... A Filtermat ellen sem lesz könnyű dolgunk, de bízunk nagyon a hazai pályában, és hogy most sokan jönnek szurkolni!
Lehet, hogy meglepő, de én biztos voltam benne, hogy megveritek a KAS-t. Nekik semmi tétje nem volt a meccsnek, és Ők hangulat csapatnak számítanak.
A félegyházi fiatalok ellen nem lehet problémátok. Úgy érzem Ti már révbe értetek! További sok sikert!

Ezúton kérek minden barátunkat, szurkolónkat, ismerőst, hogy gyertek hétfőn és biztassátok a csapatot a négybe kerülésért!

üdv: Muki

Doki!

(Gratuláció!, 2010.03.14 18:35)

Sziasztok!

Mukival beszélgettem a Pénteki meccsről!Hallottam,hogy nagyon szépen teljesítettetek és igazi csapatként játszva megvertétek a Félegyházi Öregeket!Ezzel ti is nagy lépést tettetek afelé, hogy bejussatok velünk együtt a legjobb négybe!Ehhez csak gratulálni tudok nektek!Igaz,hogy nektek még lesz egy ki-ki meccsetek otthon a Filtermattal, de szerintem abszolváljátok majd azt a mérkőzést is és nem lesz semmi probléma sem!Én biztos ott leszek és szurkolok majd nektek!:)
Még egyszer gratulálok mindenkinek!

Hajrá Kerek és nem utolsósorban Hajrá KKE!:)

Szép volt, fiúk!

(Benny, 2010.03.12 22:48)

Bravo, szép győzelem egy végig szoros és izgalmas meccsen! Így tovább! Hajrá Kerek!!

CREDIT-KSE

(GYERTEK!, 2010.03.10 11:47)

Itt a lehetőség a szurkolóinknak, barátoknak, családtagoknak, a KEREKEGYHÁZIAKNAK, hogy biztassák személyesen a csapatot!!! Nem nagy távolság Kiskunfélegyháza, és péntek este igazán sokan ráérnek...
Gyertek el, és segítsetek nekünk a biztatásotokkal!!!
VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL!!!!
A közös sikerért: HAJRÁ KEREK!!!!

Jó kérdés

(Benny, 2010.02.25 20:48)

Attól, hogy máshol ez van, nem kéne lekopírozni... Csak a jó dolgokat vegyük át!
Ez tényleg jó kérdés, tőlük kéne megkérdezni... Ha tényleg értenek a dolgukhoz, akkor kizárt, hogy nem vették észre. Akkor azonban más kérdést kell feltenni...
Mondjuk a szabályzatot illik betartani anélkül is, hogy harmadik fél azt ellenőrizné...
Na mindegy, kíváncsian várom, mit reagál a Szövetség erre a helyzetre. Nem sietik el a válaszadást, biztos nagy most a fejtörés...

Laci

(Vásárhely, 2010.02.25 08:29)

Sajnos ez van az egész magyar sportban. Amúgy a kosárszövetség és a bírók hogy hogy nem vették észre eddig a Vásárhely szabálytalanságát?!

Fair Play

(Benny, 2010.02.24 23:52)

Sziasztok!
Mint a kereki csapat törzsszurkolója és a (tiszta) sport elkötelezett híve, csak egyetérteni tudok az általatok leírtakkal. A szabályok nem szórakozásból vannak, hanem azért, hogy egyenlő esélyeket biztosítsanak minden csapatnak. Ha ezeket nem tartják be, akkor az egész bajnokság értelme kerül veszélybe. Számomra felfoghatatlan, hogy ezt hogyan engedhetik az illetékesek. Remélem, sikerrel jár kezdeményezésetek és a bajnokság ismét a fair play jegyében zajlik majd. Győzzön a jobb - de azonos feltételek mellett! Nem ez a sport és a fair play lényege? Szerintem de.

Muki

(Vásárhely, 2010.02.24 15:35)

Hello!
Én és a kereki csapat maximálisan elismerjük a Hódmezővásárhelyen lévő kosárlabda bázis munkáját, és megemeljük a kalapunkat az eredményeik előtt. Jó egy ilyen csapat ellen játszani edzőmeccset, hogy tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk.... Viszont itt a megyei bajnokságban nem csak a játékszeretet jut szerephez, hanem a megfelelés a szponzorok,az önkormányzat és nem utolsó sorban a szurkolók felé. Meghatározott nevezési díj van, előírt játékvezetői díj van, kötelező sportorvosi engedélyekkel kell rendelkezni. El kell jutnunk az idegenbeli mérkőzésekre stb. stb. Ami a legfontosabb, hogy be kell mindegyik csapatnak tartania a szövetség által kiadott szabályokat! Ezt a Vásárhelyi Kosársuli már a bajnokság kezdetétől megszegi.
A játék miatt maradjanak továbbra is a bajnokságban, de az eredményeiket ne vegye figyelembe a Tisztelt Szövetség!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »