Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Doki!

(Gratuláció!, 2010.03.14 18:35)

Sziasztok!

Mukival beszélgettem a Pénteki meccsről!Hallottam,hogy nagyon szépen teljesítettetek és igazi csapatként játszva megvertétek a Félegyházi Öregeket!Ezzel ti is nagy lépést tettetek afelé, hogy bejussatok velünk együtt a legjobb négybe!Ehhez csak gratulálni tudok nektek!Igaz,hogy nektek még lesz egy ki-ki meccsetek otthon a Filtermattal, de szerintem abszolváljátok majd azt a mérkőzést is és nem lesz semmi probléma sem!Én biztos ott leszek és szurkolok majd nektek!:)
Még egyszer gratulálok mindenkinek!

Hajrá Kerek és nem utolsósorban Hajrá KKE!:)

Szép volt, fiúk!

(Benny, 2010.03.12 22:48)

Bravo, szép győzelem egy végig szoros és izgalmas meccsen! Így tovább! Hajrá Kerek!!

CREDIT-KSE

(GYERTEK!, 2010.03.10 11:47)

Itt a lehetőség a szurkolóinknak, barátoknak, családtagoknak, a KEREKEGYHÁZIAKNAK, hogy biztassák személyesen a csapatot!!! Nem nagy távolság Kiskunfélegyháza, és péntek este igazán sokan ráérnek...
Gyertek el, és segítsetek nekünk a biztatásotokkal!!!
VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL!!!!
A közös sikerért: HAJRÁ KEREK!!!!

Jó kérdés

(Benny, 2010.02.25 20:48)

Attól, hogy máshol ez van, nem kéne lekopírozni... Csak a jó dolgokat vegyük át!
Ez tényleg jó kérdés, tőlük kéne megkérdezni... Ha tényleg értenek a dolgukhoz, akkor kizárt, hogy nem vették észre. Akkor azonban más kérdést kell feltenni...
Mondjuk a szabályzatot illik betartani anélkül is, hogy harmadik fél azt ellenőrizné...
Na mindegy, kíváncsian várom, mit reagál a Szövetség erre a helyzetre. Nem sietik el a válaszadást, biztos nagy most a fejtörés...

Laci

(Vásárhely, 2010.02.25 08:29)

Sajnos ez van az egész magyar sportban. Amúgy a kosárszövetség és a bírók hogy hogy nem vették észre eddig a Vásárhely szabálytalanságát?!

Fair Play

(Benny, 2010.02.24 23:52)

Sziasztok!
Mint a kereki csapat törzsszurkolója és a (tiszta) sport elkötelezett híve, csak egyetérteni tudok az általatok leírtakkal. A szabályok nem szórakozásból vannak, hanem azért, hogy egyenlő esélyeket biztosítsanak minden csapatnak. Ha ezeket nem tartják be, akkor az egész bajnokság értelme kerül veszélybe. Számomra felfoghatatlan, hogy ezt hogyan engedhetik az illetékesek. Remélem, sikerrel jár kezdeményezésetek és a bajnokság ismét a fair play jegyében zajlik majd. Győzzön a jobb - de azonos feltételek mellett! Nem ez a sport és a fair play lényege? Szerintem de.

Muki

(Vásárhely, 2010.02.24 15:35)

Hello!
Én és a kereki csapat maximálisan elismerjük a Hódmezővásárhelyen lévő kosárlabda bázis munkáját, és megemeljük a kalapunkat az eredményeik előtt. Jó egy ilyen csapat ellen játszani edzőmeccset, hogy tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk.... Viszont itt a megyei bajnokságban nem csak a játékszeretet jut szerephez, hanem a megfelelés a szponzorok,az önkormányzat és nem utolsó sorban a szurkolók felé. Meghatározott nevezési díj van, előírt játékvezetői díj van, kötelező sportorvosi engedélyekkel kell rendelkezni. El kell jutnunk az idegenbeli mérkőzésekre stb. stb. Ami a legfontosabb, hogy be kell mindegyik csapatnak tartania a szövetség által kiadott szabályokat! Ezt a Vásárhelyi Kosársuli már a bajnokság kezdetétől megszegi.
A játék miatt maradjanak továbbra is a bajnokságban, de az eredményeiket ne vegye figyelembe a Tisztelt Szövetség!

Doki

(Vásárhelyi Kosársuli!, 2010.02.24 14:34)

Siasztok!

Olvastam a honlapotokon,hogy ti is szóvátettétek A Vásárhelyi Kosársuli jogosulatlan szereplését a bajnokságban!Ezzen felbuzdulva én is küldtem a szövetségnek egy levelet, hogy ki kellen vizsgálni a dolgot!Ez nem sportszerű viselkedés se veletek szemben se velünk szemben sem, de a többi csapattal szemben sem! Amilyen erős a középmezőny mindenki küzd, hajt hogy a legjobb eredményt érje el.De így sajnos nem sok esély van arra,hogy ténylegessen a legjobb 4-de bekerüljenek aszok a csapatok akik teljessen megérdemelnék azt, mert a Vásárhely miatt márt eleve egy hely elkelt!
Én azt javaslom, hogy fogjunk össze és vonjuk felelőségre a szövetséget, hogy ez így nem működik!

Nektek meg további sok sikert kívánok a következő meccsekre!

Üdv Doki!:)

Elismerés!

(Balázs, 2010.02.19 13:40)

Kedves Kerekegyházi Kosárlabda Szakosztály!

Talán már korábban is fel kellett volna vetni gondolataimat ezen a fórumon,azonban erre a minap Muki csapattársatok és szakosztályvezetőtök adott ihletet,amikor is egy rendkívül hízelgő,de őszinte bejegyzést tett a mi honlapunk fórumán!
Az ott leírtakkal teljes mértékben egyetértek,hiszen mi is hasonlóképpen vélekedünk a kereki csapatról:egy rendkívül küzdő,szimpatikus,összetartásban példaértekű,nehéz ellenfelet ismerhettünk meg bennetek,akikkel azonban pályán kívül(és nem mellesleg belül is)jó hangulatú(olykor poénos)eszmecserébe tudunk belefolyni!A tisztelet mindkét fél részéről fennáll és szertném/nénk,ha a két csapat közötti bizalom és összetartás a jövőben is megmaradna!!!
További sok sikert kívánok az elkövetkezndő meccsekhez és adja az ég,hogy a kalocsai és a kereki csapat is ott legyen a legjobb 4 között a végelszámolásban!!!
Hajrá KEREK és Hajrá KKE!!!

Tisztelettel:Vörös Balázs(Kalocsai Kosárlabda Egyesület)

Kerek1 Sport Magazin a Facebook-on!

(Benny, 2010.02.11 15:17)

A Kerek1 Sport Magazinban mindig lesz hely a kosarasok számára, ajánlom mindeki figyelmébe a vasárnapi műsort!
Bővebb info, friss hírek a műsorral kapcsolatban a Facebook-on:
http://www.facebook.com/group.php?gid=300469264013
Várom a tagokat, hozzászólásokat!

Köszi a promót! :)

(Benny, 2010.02.11 09:40)

Sziasztok! Sajnos mindig egy kicsit később, de cserébe bőséges leírással és fotókkal jelentkezem a meccsekről! Vasárnaponként pedig hallgassátok sportmagazinomat a kereki rádióban, ahol összefoglaló mellett nyilatkozatok is hallhatóak!
http://www.kereknet.hu/kerek1radio
A pontdobókkal csak óvatosan azért, mert ha mindenki erre hajt és egyedül akarja eldönteni a meccset, tuti vereség lesz a vége. Csapatjáték! De az is igaz, hogy kell egy MVP a szezon végére... :)

Hali

(Rolee , 2010.02.11 07:51)

Hali

Grat a Nagykőrösi sikerhez. Jó már hogy kezd észhez térni az oldalatok. :-)

R12

Muki

(Meccsbeszámoló, 2010.02.10 12:34)

Sziasztok!
Szépen lassan kezdjük az oldalt lendületbe hozni. Minden meccs után igyekszünk a nyitóoldalon az eredményt és a dobókat feltüntetni.
Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni BENNY SZURKOLÓI NAPLÓJÁRA amit a linkek között megtalálhattok, hogy olvassátok, hiszen nagyon bőséges meccsbeszámolókat ír le. Ezúton is köszönjük Benny! :)
Ma megyünk a Nagykőrösi Sólymokhoz! A csapat nagy lendületben. Remélem győztesen térünk haza! HAJRÁ KEREK!!!!!

Hali

(Rolee, 2010.02.08 15:54)

Hali

Talán jó lenne ha meccsekről a pontdobókat is feltennétek, hátha érdekel valakit.

R12

Muki

(Elgondolkodtató...., 2010.01.26 19:12)

Sajnálatos módon elmaradt tegnap este az első hazai mérkőzésünk ebben az évben! A Kiskunfélegyházi KC II. csapata lett volna az ellenfél, akik miatt egyébként már ősszel is volt "csúszásunk". Tegnap Bódi Úr, a félegyháziak edzője időben telefonált, hogy probléma történt, hiszen az egyik autójuk lerobbant Félegyháza és Kecskemét között,így biztosan nem érnek Kerekegyházára. Sajnálatomat fejeztem ki, majd adtam az ötletet, hogy biztosan vannak olyan emberek a kosárlabdát szerető NAGY FÉLEGYHÁZÁN, akik hipp-hopp beugranak a kocsiba, és szívesen összeszedik a csapatot és elhozzák hozzánk.../Volt még bőven idő rá!/ Bódi Úr erre csak annyit mondott, "biztosan nem érünk oda...." Aztán később kiderült a megérkezett két félegyházi játékostól /Ők Pestről jöttek,főiskolások/, hogy négyen mégis útra keltek Bódi Úr beleegyezése nélkül,hogy ne maradjon el a mérkőzés...A gondok akkor fokozódtak,amikor már Soltvadkert határából fordítottuk Őket vissza telefonon,hogy Kerekegyháza bizony egyáltalán nem arra van...A furcsa az,hogy egyébként az autóban utazó mind a négy játékos már járt, játszott Kerekegyházán...Hm.Biztosan a nagy zavar okozta ezt a helyzetet....A játékvezetők nagyon megértően viselkedtek,dupla annyi időt vártak,mint amennyi elő van írva, de aztán egy óra elteltével "lefújták a meccset",s mi győzelmet ünnepelhettünk. Mi a pályán szeretünk nyerni!!!
U.I.: Apropó: Ősszel Félegyházán abban a teremben kellett lejátszanunk a meccspótlást, ami akkora,mint egy nagyobb osztályterem,az egyik gyűrű legalább négy éve olyan ferde,hogy a légy csúszdázhatna rajta, és félegyházi alakulat nagyon jól tudta, hogy az a terem nekik jóval több, mint hazai pálya.....Nem véletlenül nem a Mezőgazdaságiban fogadták a rivális Kerekegyházát...
Jó hely ez a Félegyháza, hiszen imádják a kosárlabdát! Kár,hogy minden évben áll a bál, s a többi kosárlabda egyesület csak mosolyogni tud rajtuk.....
ELGONDOLKODTATÓ!

Új év, új meccsek

(Benny, 2010.01.14 22:14)

Sziasztok! Hajrá Kerek 2010-ben is!
Felhívnám a figyelmet a címlapon is látható infóra, Balla Gabi nyilatkozik a csapatról jan. 17-én a Kerek1 Sportmagazinban!
Ajánlom továbbá szurkolói naplómat is, ahol mindig leírom, hogyan láttam a meccset és fotók is lesznek!
Végül pedig ennek az oldalnak a szerkesztésébe is besegítek, hogy mindig friss infók legyenek rajta!

gballa4

(gballa4, 2009.12.22 11:22)


Hali Mindenki!

Ugyen nem ez volt eddigi legfényesebb szezonkezdetünk, de azért reméljük, hogy jövőre is velünk tartanak a lelkesebb szurkolóink... Ja, és várjuk vissza a régieket... Mukival majd egyeztetünk, hogy miként lehetne megoldani a meccsek alatti folyamatos folyadékpótlást, hogy ez ne lehessen visszatartó erő...

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!

Egy kis ízelítőül íme az alapszakasz hátralévő programja:

2010.01.20 19h45 K.A.S. - CREDIT KSE
2010.01.25 19h00 CREDIT KSE - Kfélegyházi KC II.
2010.02.05 20h30 Kalocsa KE - CREDIT KSE
2010.02.10 17h30 Nagykőrösi Sólymok - CREDIT KSE
2010.02.15 19h00 CREDIT KSE - Tiszakécske VSE
2010.02.24 18h30 Vásárhelyi Kosársuli - CREDIT KSE
2010.03.12 19h00 Kiskunfélegyházi Ö.F. - CREDIT KSE
2010.03.15 19h00 CREDIT KSE - Filtermat Nagykőrös

Üdvözlettel:
Balla Gábor

Muki

(Nem, volt pénteken meccsünk, 2009.11.02 13:43)

Hello Joz! A pénteki félegyházi meccsünk, az ellenfél kérésére el lett halasztva 13-ra.

Joz

(Remélem nyertetek!, 2009.11.01 11:20)

Sziasztok! Mi lett a pénteki meccs eredménye?

Joz

(Nyerjétek meg, 2009.10.19 18:35)

Hali Srácok! Szurkolok Nektek! Hajrá CREDIT!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »