Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

MUKI

(Lesz csapat!!!, 2009.05.16 11:30)

Hello! Örülök,hogy így foglalkoztok a csapat dolgaival és kifejtitek véleményeteket.Igaz, hogy a 2008/2009-es szezon nem úgy sikerült,mint oly sokan szerették volna.Igaz, hogy a végére kissé motiválatlanul játszott a csapat és nem jöttek a győzelmek.Viszont gondolkozzon el mindenki azon,hogy a mai rohanó,anyagias világban ahol minden kis örömet értékelni kell, a CREDIT-KSE semmiképpen sem szégyenkezhet!A csapat egy simán nb-s szintű Vásárhellyel, egy országos II. helyezett Univer Juniorral, és egy pontos, pörgős kosárlabdát játszó ezen a szinten kiemelkedő teljesítményű Prosme SE-vek küzdött! ....Küzdött!Mert igenis, nem adtuk fel soha, viszont a fizikai fáradtság nagy úr főleg a rövidebb a pad. Negyedik hely lett a vége.Lehet kritizálni,de mégis vannak olyan csapatok mögöttünk, akik higyjétek el sokkal csalódottabbak lehetnek!
Lesz csapat!Lesz utánpotlás is jövöre!Lesz lehetőségük a fiataloknak bizonyítani!Mi dolgozni fogunk azon, hogy mindenki elégedett legyen velünk, ....bár ez csak ugye hobbi.
HAJRÁ KEREK! HAJRÁ CREDIT-KSE!!!

ördög bütyök

(ördög bütyök, 2009.05.15 12:03)

Helló Joz !!
úgy érzem te nagyon szigorú vagy a csapathoz, azt gondolom pont most kellene támogatni őket nem csak akkor amikor húz a szekér,mindenki látja hogy baj van és ráadásul elkezdünk számon kérni akkor ebből minden lesz csak nem kosárlabda, mi pedig ezt szeretnénk vagy nem ?

Joz

(Inkább legyen fiatal, 2009.05.13 19:28)

RE:"ne várjátok el h gyerekek játszák végig a meccset! koppányék nem véletlenül kaptak kevés idöt!" Azt írtam h az uccsó 4 meccs, azaz úgy értettem h amikor már elég rossz kilátásban volt a csapat. Ja és ha belüről látod a csapat életét sztem látod h nincs minden rendben sajnos. Nem profi klub OK. De inkább egy ambicíózus fiatalt látnék a pályán alulmaradni, mint egy fáradt nézelődő csapatot.

?????????

(Bendegúz, 2009.05.13 14:26)

Úgy éreztem hogy a végén nagy volt a nyomás a srácokon mert mindenképp nyerni szerettek volna,és le a kalappal előttük de én azért a munkán kívül mást is érzek a háttérben.

hmhmhm

(hm111111, 2009.05.13 12:50)

én elég közelröl láttam a csapat életét és sorsát ezek a dolgoznak a hétköznapi életben a sport számunkra a második sajnos, de ez nem profi klub! bendeguz a végére nem akarat kérdése volt h játszunk vagy nem játszunk hanem a munka közbeszólt! ha teljesítményt akartok látni a csapattól ne várjátok el h gyerekek játszák végig a meccset! koppányék nem véletlenül kaptak kevés idöt!

Joz

(Remélem, 2009.05.13 10:49)

Lesz-e csapat? Hát ahogy a végére szétestek a fiúk (saját vélemény), abból nem sok jó néz ki. Legalábbis egy sikeres szezonhoz kb 200-300%-al többet kellene nyújtani a srácoknak, igazolások kellenek na meg kőkemény erőnléti edzés.Szerintem!
Én így látom, de kérlek írjatok Ti hogy látjátok.
Azt azért megjegyezném, hogy én hiányoltam az utánpótlások szerepeltetését a nagycsapatban, azaz a Koppánynak az utolsó kb 4 meccsen teljes mérkőzéseket adtam volna, mert jól dob és nem csak keresi a labdát meg szemlélődik a pályán. Ennyi

????????????????

(Bendegúz, 2009.05.12 17:44)

Szerintetek jövőre lesz CSAPAT ?????????????

?????????????

(Bendegúz, 2009.05.12 17:42)

Úgy látom a fórum is le állt legalább annyira mint a csapatból néhány játékos akik nem vettek illetve nem akartak részt venni rájátszásban :-((

Joz

(Nyerni kell végre!, 2009.04.20 11:14)

Ez a felsőházi idény nem úgy sikerült mint a tavalyi, de ez van sajnos. A mai meccsen azért jó lenne ha megmutatnátok az Univernek, hogy itthon nincs olyan könnyű dolguk mint Kecskeméten! Mindent bele srácok, legalább egy becsület(gólt)meccset (szerezzetek) nyerjetek a felsőházban, tehát nincs mese, Hajrá Kerek és Nyerni kell!!!

jakabjennifer@freemail.hu

(Jakab Jennifer Cj, 2009.04.13 20:16)

sziasztok!Rengeteget hallok felőletek még kecskeméten is :D Mostmár lassan fél éve kecskeméten vagyok éjjel-nappal,és azt hittem h le maradok minden helyi sporteredményről.... deh szerencsére rosszul hittem! Kecskeméten és környékéről rengetegen ismerik ezt a csapatot,és engem megdöbbent az h rengetegen innen kerekegyházáról nem ismerik a kosaras srácokat,sőt a Polgátmesteri Hírlevélben is csak keveset olvashatunk rólatok, és az eredményeitekről.Nem lehetne vhogy megoldani h legyen 1-2-3 hazai edző meccsetek itt Kereken?Biztos vagyok abban hogy mindenki nagyon örülne neki , főleg én :P
további sok sikert :) HAjrá KErek ! :D
pápá

Joz

(Bocsi a csúszásért, 2009.04.09 09:43)

Kívánságod meghallgattatott:)!
A Fórum meg csak Rajtatok múlik.
Elnézést a frissítési csúszásért, az eredmények frissítése is folyamatban van.

Horhe

(..., 2009.04.08 20:38)

Frissítést kérnék az oldalra :)Elég régóta van kiírva a főoldalra ugyan az, és már nem is aktuális egy ideje :)
Ja és a fórum is elég kihalt.

Horhe

(..., 2009.03.22 15:11)

Ejj de kár azért a 2. negyedért. Minden kijött a gyűrűről. De ez a 7 pont már azt jelenti, hogy egy teljes csapattal nem bírtak volna el. A végéig szoros meccs volt, de aztán a legeslegvégén sikerült a Prosménak lépéselőnybe kerülnie, és ez kitartott a végéig.
De ennek ellenére szép volt fiúk! Ti megtettetek mindent.

kjugbjvgb7ho8i

(kilbguijvgbhiuh, 2009.03.21 16:57)

mi lett a prosme meccs vége?

Joz

(Ma: Nagyképűk SE - CREDIT-KSE!, 2009.03.20 10:14)

Hajrá srácok, mindent bele Kecskeméten!
U.i: Halott a fórum:(?!

Joz

(Apa kezdődik!, 2009.03.09 11:07)

Nemsokára kezdődik, kezdődik, kezdődik! Nagyon kemény meccsek lesznek, dehát így jó ez a bajnokság. Remélem a sporik is kapnak a folytatás előtt egy kis eligazítást az egyenlő mérlegelésről.

Joz

(Gratula, 2009.02.24 20:15)

Igazad van Horhe. De ez így szurkolói szemmel lehet, hogy jobb meccs lett, szerintem. Így értékelhettük, és értéke is van annak a rengeteg 3-asnak amit láthattunk a srácoktól. A fiúk hozták a meccset, ahogy azt kell. Szép volt fiúk, hajrá Kerek!

Horhe

(Szép volt fiúk!, 2009.02.24 16:22)

Jó meccs volt a tegnapi :) Lehetett volna egy kicsit nagyobb is a különbség (csak azért mert volt is), de a lényeg akkor is a győzelem :)
Szép volt fiúk!

Horhe

(..., 2009.02.21 11:29)

Hát sajnálom, hogy ezt kell látnom. :( De az, hogy a bírók ebben a szezonban nagyon utálnak minket az hótziher. Az öregfiúk ellen 10-ből 1 faltot fújtak be, és még volt egy pár meccs, ahol a bírók miatt úszott el a meccs. Az sem lehet már véletlen, hogy minden meccsen ellenünk fújnak. Nem akarom leírni amit gondolok, mert akkor még a végén azt mondják, hogy milyen hülye szurkolói vannak a Kereknek.
De a lényeg, hogy hajrá Kerek!

Joz

(Bírói Ellenőröket a meccsekre!, 2009.02.21 10:30)

Vereség az Univertől:(. Pedig mennyi szurkoló elkísérte a csapatot, de nem bírtunk a Kecskeméttel, na meg a bírókkal. Sajnos láthatjuk és elkönyvelhetjük, hogy nem véletlenül fújnak ezek a bírók ebben az osztályban (legalacsonyabb). Nem a bírói minőség számít sajnos és nem az egyenlőség. Nem fújhatnak egyformán 1 Univernek (NB 1 utánpótlás) és 1 Kerekegyházának! Ez sajnos tiszta Ungarische. Sajnos! Azért szép volt srácok, és Hajrá Kerek!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »