Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Joz

(Szurkoló vagyok, Nem játékos, 2009.05.17 11:50)

Re: Ördögbütyök!
Okés, persze most kell a csapat mellett állni, de ha hagyjuk őket elaludni és nem próbáljuk felzavarni kicsit az állóvizet sajnos könnyen bebüdösödhet. Remélem érted. A másik (saját nevemben): Azért nem megyek fel a pályára, mert nem tudok kosarazni és nem is tudnám ezt vállalni. Ennyi!DE-Ha tudnék, akkor csakis 100%-al válalnám a meccseket, nem csak úgy mert nincs jobb dolgom!
A 4. hellyel nekem nincs gondom, hisz hogy nyerhetnénk egy NB1-es klub utánpótlása ellen, főleg ilyen bírói stábbal. A bajnokság vége keserített el engem, de félreértés Ne essék Hajrá Kerek!!Csak azt mondom, h rendbe kellene tenni a társaságot, hogy ki és hogyan tudja vállalni a jövőt! Hajrá CREDIT!

ördög bütyök

(ördög bütyök, 2009.05.17 09:40)

Már megint a rosszindulat, szinte mindenki dolgozik munka után mehet mérkőzésre persze hogy belefáradnak csak ti nem látjátok én azt mondom ebben az erős mezőnyben szép volt,ja igen Bendegúz és Joz miért nem mentek fel a pályára és mutatjátok meg hogy kell ezt csinálni.
TOVÁBBI SZÉP NAPOT !!!!

??????????????????

(Bendegúz, 2009.05.17 08:40)

Hali ennek örülünk hogy lesz csapat de remélem nem olyan mint most,mert nincs kedvem, dolgozom (közben meg a kocsmában iszogatok)remélem ilyen nem lesz jövőre.
Sok sikert a csapatnak HAJRÁ KEREK.

MUKI

(Lesz csapat!!!, 2009.05.16 11:30)

Hello! Örülök,hogy így foglalkoztok a csapat dolgaival és kifejtitek véleményeteket.Igaz, hogy a 2008/2009-es szezon nem úgy sikerült,mint oly sokan szerették volna.Igaz, hogy a végére kissé motiválatlanul játszott a csapat és nem jöttek a győzelmek.Viszont gondolkozzon el mindenki azon,hogy a mai rohanó,anyagias világban ahol minden kis örömet értékelni kell, a CREDIT-KSE semmiképpen sem szégyenkezhet!A csapat egy simán nb-s szintű Vásárhellyel, egy országos II. helyezett Univer Juniorral, és egy pontos, pörgős kosárlabdát játszó ezen a szinten kiemelkedő teljesítményű Prosme SE-vek küzdött! ....Küzdött!Mert igenis, nem adtuk fel soha, viszont a fizikai fáradtság nagy úr főleg a rövidebb a pad. Negyedik hely lett a vége.Lehet kritizálni,de mégis vannak olyan csapatok mögöttünk, akik higyjétek el sokkal csalódottabbak lehetnek!
Lesz csapat!Lesz utánpotlás is jövöre!Lesz lehetőségük a fiataloknak bizonyítani!Mi dolgozni fogunk azon, hogy mindenki elégedett legyen velünk, ....bár ez csak ugye hobbi.
HAJRÁ KEREK! HAJRÁ CREDIT-KSE!!!

ördög bütyök

(ördög bütyök, 2009.05.15 12:03)

Helló Joz !!
úgy érzem te nagyon szigorú vagy a csapathoz, azt gondolom pont most kellene támogatni őket nem csak akkor amikor húz a szekér,mindenki látja hogy baj van és ráadásul elkezdünk számon kérni akkor ebből minden lesz csak nem kosárlabda, mi pedig ezt szeretnénk vagy nem ?

Joz

(Inkább legyen fiatal, 2009.05.13 19:28)

RE:"ne várjátok el h gyerekek játszák végig a meccset! koppányék nem véletlenül kaptak kevés idöt!" Azt írtam h az uccsó 4 meccs, azaz úgy értettem h amikor már elég rossz kilátásban volt a csapat. Ja és ha belüről látod a csapat életét sztem látod h nincs minden rendben sajnos. Nem profi klub OK. De inkább egy ambicíózus fiatalt látnék a pályán alulmaradni, mint egy fáradt nézelődő csapatot.

?????????

(Bendegúz, 2009.05.13 14:26)

Úgy éreztem hogy a végén nagy volt a nyomás a srácokon mert mindenképp nyerni szerettek volna,és le a kalappal előttük de én azért a munkán kívül mást is érzek a háttérben.

hmhmhm

(hm111111, 2009.05.13 12:50)

én elég közelröl láttam a csapat életét és sorsát ezek a dolgoznak a hétköznapi életben a sport számunkra a második sajnos, de ez nem profi klub! bendeguz a végére nem akarat kérdése volt h játszunk vagy nem játszunk hanem a munka közbeszólt! ha teljesítményt akartok látni a csapattól ne várjátok el h gyerekek játszák végig a meccset! koppányék nem véletlenül kaptak kevés idöt!

Joz

(Remélem, 2009.05.13 10:49)

Lesz-e csapat? Hát ahogy a végére szétestek a fiúk (saját vélemény), abból nem sok jó néz ki. Legalábbis egy sikeres szezonhoz kb 200-300%-al többet kellene nyújtani a srácoknak, igazolások kellenek na meg kőkemény erőnléti edzés.Szerintem!
Én így látom, de kérlek írjatok Ti hogy látjátok.
Azt azért megjegyezném, hogy én hiányoltam az utánpótlások szerepeltetését a nagycsapatban, azaz a Koppánynak az utolsó kb 4 meccsen teljes mérkőzéseket adtam volna, mert jól dob és nem csak keresi a labdát meg szemlélődik a pályán. Ennyi

????????????????

(Bendegúz, 2009.05.12 17:44)

Szerintetek jövőre lesz CSAPAT ?????????????

?????????????

(Bendegúz, 2009.05.12 17:42)

Úgy látom a fórum is le állt legalább annyira mint a csapatból néhány játékos akik nem vettek illetve nem akartak részt venni rájátszásban :-((

Joz

(Nyerni kell végre!, 2009.04.20 11:14)

Ez a felsőházi idény nem úgy sikerült mint a tavalyi, de ez van sajnos. A mai meccsen azért jó lenne ha megmutatnátok az Univernek, hogy itthon nincs olyan könnyű dolguk mint Kecskeméten! Mindent bele srácok, legalább egy becsület(gólt)meccset (szerezzetek) nyerjetek a felsőházban, tehát nincs mese, Hajrá Kerek és Nyerni kell!!!

jakabjennifer@freemail.hu

(Jakab Jennifer Cj, 2009.04.13 20:16)

sziasztok!Rengeteget hallok felőletek még kecskeméten is :D Mostmár lassan fél éve kecskeméten vagyok éjjel-nappal,és azt hittem h le maradok minden helyi sporteredményről.... deh szerencsére rosszul hittem! Kecskeméten és környékéről rengetegen ismerik ezt a csapatot,és engem megdöbbent az h rengetegen innen kerekegyházáról nem ismerik a kosaras srácokat,sőt a Polgátmesteri Hírlevélben is csak keveset olvashatunk rólatok, és az eredményeitekről.Nem lehetne vhogy megoldani h legyen 1-2-3 hazai edző meccsetek itt Kereken?Biztos vagyok abban hogy mindenki nagyon örülne neki , főleg én :P
további sok sikert :) HAjrá KErek ! :D
pápá

Joz

(Bocsi a csúszásért, 2009.04.09 09:43)

Kívánságod meghallgattatott:)!
A Fórum meg csak Rajtatok múlik.
Elnézést a frissítési csúszásért, az eredmények frissítése is folyamatban van.

Horhe

(..., 2009.04.08 20:38)

Frissítést kérnék az oldalra :)Elég régóta van kiírva a főoldalra ugyan az, és már nem is aktuális egy ideje :)
Ja és a fórum is elég kihalt.

Horhe

(..., 2009.03.22 15:11)

Ejj de kár azért a 2. negyedért. Minden kijött a gyűrűről. De ez a 7 pont már azt jelenti, hogy egy teljes csapattal nem bírtak volna el. A végéig szoros meccs volt, de aztán a legeslegvégén sikerült a Prosménak lépéselőnybe kerülnie, és ez kitartott a végéig.
De ennek ellenére szép volt fiúk! Ti megtettetek mindent.

kjugbjvgb7ho8i

(kilbguijvgbhiuh, 2009.03.21 16:57)

mi lett a prosme meccs vége?

Joz

(Ma: Nagyképűk SE - CREDIT-KSE!, 2009.03.20 10:14)

Hajrá srácok, mindent bele Kecskeméten!
U.i: Halott a fórum:(?!

Joz

(Apa kezdődik!, 2009.03.09 11:07)

Nemsokára kezdődik, kezdődik, kezdődik! Nagyon kemény meccsek lesznek, dehát így jó ez a bajnokság. Remélem a sporik is kapnak a folytatás előtt egy kis eligazítást az egyenlő mérlegelésről.

Joz

(Gratula, 2009.02.24 20:15)

Igazad van Horhe. De ez így szurkolói szemmel lehet, hogy jobb meccs lett, szerintem. Így értékelhettük, és értéke is van annak a rengeteg 3-asnak amit láthattunk a srácoktól. A fiúk hozták a meccset, ahogy azt kell. Szép volt fiúk, hajrá Kerek!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »