Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Joz

(Gratula, 2009.02.24 20:15)

Igazad van Horhe. De ez így szurkolói szemmel lehet, hogy jobb meccs lett, szerintem. Így értékelhettük, és értéke is van annak a rengeteg 3-asnak amit láthattunk a srácoktól. A fiúk hozták a meccset, ahogy azt kell. Szép volt fiúk, hajrá Kerek!

Horhe

(Szép volt fiúk!, 2009.02.24 16:22)

Jó meccs volt a tegnapi :) Lehetett volna egy kicsit nagyobb is a különbség (csak azért mert volt is), de a lényeg akkor is a győzelem :)
Szép volt fiúk!

Horhe

(..., 2009.02.21 11:29)

Hát sajnálom, hogy ezt kell látnom. :( De az, hogy a bírók ebben a szezonban nagyon utálnak minket az hótziher. Az öregfiúk ellen 10-ből 1 faltot fújtak be, és még volt egy pár meccs, ahol a bírók miatt úszott el a meccs. Az sem lehet már véletlen, hogy minden meccsen ellenünk fújnak. Nem akarom leírni amit gondolok, mert akkor még a végén azt mondják, hogy milyen hülye szurkolói vannak a Kereknek.
De a lényeg, hogy hajrá Kerek!

Joz

(Bírói Ellenőröket a meccsekre!, 2009.02.21 10:30)

Vereség az Univertől:(. Pedig mennyi szurkoló elkísérte a csapatot, de nem bírtunk a Kecskeméttel, na meg a bírókkal. Sajnos láthatjuk és elkönyvelhetjük, hogy nem véletlenül fújnak ezek a bírók ebben az osztályban (legalacsonyabb). Nem a bírói minőség számít sajnos és nem az egyenlőség. Nem fújhatnak egyformán 1 Univernek (NB 1 utánpótlás) és 1 Kerekegyházának! Ez sajnos tiszta Ungarische. Sajnos! Azért szép volt srácok, és Hajrá Kerek!!

Horhe

(HAJRÁ KEREK!, 2009.02.20 18:06)

Jajj de hajrá Kerek a maji meccsen!!
Győzni kell, mert győzni kell! Más eredmény nem számít! Addig megy a meccs, amíg a Kerek nem nyer.

Joz

(Kihalt csend a fórumon:(, 2009.02.19 18:52)

Sehol senki? Csak szólok, Pénteken meccs!
Ja, és Hajrá Kerek!

Joz

(Dokinak címezve, 2009.02.13 19:33)

A Szurkolók nevében szerintem nyugodtan mondhatom, nagyon hiányzol a csapatból. Páran láttunk Kecskeméten és előtte a Kalocsában is így tudjuk, hogy miről maradt le a hazai közönség, mennyivel kevesebb a mutatott játék. Számítunk Rád és várunk, hogy bemutatkozhass hazai közönség előtt is! Mihamarabbi jobbulást és felépülést kívánok minden CREDIT-KSE szurkoló nevében!! Hajrá Kerek!

Doki

(Sziasztok!, 2009.02.13 13:50)

Csak szeretnék gratulálni a csapatnak,hogy sikerült megszakítani a 3 meccse tartó nyeretlenségi sorozatot!
Csak így tovább srácok!Ha nem is a csapat mellet de itthonról szurkolok nektek,hogy a bejussunk a felsőházba és ott minél jobb eredményeket érjünk el!
Hajrá kerek!
Üdv a szurkolóknak és a csapattagoknak is!
Tamás Attila

(Eredmény, 2009.02.10 19:26)

Sziasztok!

A de. telefonon beszéltek értelmében most küldöm a számszerű végeredményt a hétfő este lejátszott FILTRMAT-KKC ÖF mérkőzésről.

69-61 a hazai csapat javára.

Üdvözlettel!

Joz

(Nyerni akarjatok a pályán, 2009.02.09 11:34)

Hajrá Srácok!Ma egy felszabadult szép játékra számítunk, nagyarányú győzelemmel a végén. Szurkolok h úgy alakuljon hogy lássuk játszani az utánpótlás neveléseket is!

Horhe

(..., 2009.02.03 18:03)

A félegyháza elleni meccsről csak annyit, hogy a csapat jó volt, de a bírók... Ha befújják a faltok felét, már sokkal szorosabb meccs lett volna. De hát nem láthat mindenki mindent. Főleg ha bíró... (bár némelyik faltot hallani is lehetett) De ne fogjuk rájuk, hiszen ők is emberek, és tévedni emberi dolog. ezt már a sündisznó is meg mondta, és lemászott a drótkeféről.
A legközelebbi meccset azért már hozni kéne.
Mindörökké Kerek!

Muki

(újra együtt, 2009.01.27 16:39)

Úgy néz ki, hogy újra rendelkezésre áll a játékos keretből mindenki. Sajnos Dokira természetesen ez nem igaz, hiszen Ő ebben az idényben végig gyógyulásra kényszerűl, de majd jövőre!!!!! :)
Csütörtökön nagy rangadó Vásárhelyen. Hazai pályán hihetetlenűl sok pontot dobnak, de a Prosme bebizonyította, hogy otthon is verhető a Hódmezővásárhely.
Hétfőn újra itthon! Jönnek a Félegyházi Öreg Fiúk! Velük mindig is szoros, küzdelmes meccset játszottunk.
Ja és persze! Szombaton mindenkit várunk a kereki csarnokba, a kadett bajnoság kerekegyházi fordulójára! 9:00: CREDIT-KSE - Kiskunfélegyháza,
14:15: CREDIT-KSE - Hódmezővásárhely.
Van tehát program! HAJRÁ CREDIT! HAJRÁ KEREK!!!

Tamás Attila

(Eredmény, 2009.01.24 16:49)

Sziasztok!

Kecskeméten játszottunk az UNIVER ellen még kedden, mert most hétvégén korosztályos bajnoki mérkőzésük van.
UNIVER Junior/B-Kiskunfélegyházi KC 80-55

A jövő héten házi rangadót játszunk a fiatalokkal.

Üdvözlöm a fórum olvasóit.

Joz

(Hideg viz, hogy lehűtsük, 2009.01.23 18:41)

Re: Áruló.
Na kezdjük. Ok, lehet h nem volt szép a szurkolói megnyílvánulás a kméti meccsen, De gondolom voltál már olyan mérkőzésen ahol mondjuk 1000-4000 szurkoló van. Szted abban a szituban mi lett volna a reakció?-szép volt Prosme?- vagy ülünk és nézünk mint a színházban?!Ne viccelj, hogy nem ez lett volna a szurkolók reakciója, biztos Te is láttál már olyat h esetleg jogtalanul szidják a játékost a vendégszurkolók, De láttál-e már olyat h a játékos felmegy a szurkolókhoz és megmondja hogy ő a Jani???
Várom válaszod.
Ja, és a Prosme az a kivételes akivel mindig baj van, máshol-mással senkivel nincs!

...

(Horhe, 2009.01.23 14:58)

Na igen. Miért is kellett az?
A másik meg az, hogy a Kereknek legalább vannak szurkolói, nem úgy mint a Prosménak.

i.sz.sz.

(????, 2009.01.23 07:35)

Csak azt nem értem,hogy a Mukit miért kellet letarolni ekkora különbségnél,és aztán a jól eső vigyorral tovább sétálni ???

az Áruló!!!

(..., 2009.01.22 18:50)

Nem tudom mi a baj a Prosme modorával?ugyanúgy reklamálnak a bíróknál mint bármely másik csapat,és nem hiszem h valamelyik csapatról is mondtak valami rosszat.Az előző meccsen egy ártatlan szituban esett rá a Doki a Todicsra.Neki az nem tetszett amit a TI szurkolóitok kiabáltak,/hogy Ő sérítette le szándékosan/ezért ment fel.nekem is elszállt volna az agyam,de akkor sem kellet volna felmennie.ha ettől "bajos a modorunk mindig" akkor sajnálom,de ez van.
Üdv

Joz

(Ál/Arc, 2009.01.21 19:08)

Én egyetértek Horhe-val, és veled is Szakv.né. Annyiban azért mégis inkább Horhe-val,h nem "néha van baj a modorukkal" hanem mindig. Most kivételesen, hála a "kecskeméti vendégszeretet" utáni szurkolói hangulatnak, érezhetően visszafogták magukat. Ha ilyen Prosme lenne mindig amilyen itt volt, semmi gond nem lenne. Most csak Gratulálni tudok nekik.

Horhe

(..., 2009.01.21 18:49)

Jobbak voltak ezt elismerem, nem is úgy értettem. Jó játékosaik vannak, de nem kéne annyira nagyra lenniük magukkal.

Szakosztályvezetőné :)

(Hajrá Kerek!, 2009.01.21 16:31)

Horhe! A Prosme-ról szerintem nem szabad ilyen véleménnyel lenni, az ellenfelet mindig tisztelni kell és nem ellenségként tekinteni rá!Ponterős, technikás játékosokból áll össze a csapatuk, az már más kérdés, hogy a modorukkal néha baj van.Most Ők voltak a jobbak, de Ők is tudják, hogy egy hiányos csapat ellen arattak ekkora győzelmet!
Még egyszer Hajrá Kerek!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »