Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép Szeretnénk megkérni benneteket arra, hogy bátran írjatok a fórumunkba!

Írjátok meg véleményeteket a csapatról, mik azok a dolgok amikben változtatnátok?

Mit hiányoltok az oldalról, illetve milyen rovatokat látnátok szívesen?

 

 

(Erre figyelj: A "címhez írd a neved, és a névhez pedig a megjegyzést"!)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönjük!

(Muki, 2012.02.14 08:38)

Szeretnénk meg köszönni, hogy ilyen sokan ott voltak a Filtermat elleni hazai meccsünkön, és az egész meccs alatt szurkoltak nekünk!!! Remek volt a hangulat!
Hajrá Kerekegyháza!!!

kerek-kas

(Sipos Tamás, 2012.02.08 21:06)

Nagyon jó volt a KAS elleni mérkőzés, nagyon összeszedetten játszottunk.
Gyönyörű megjátszások voltak, most végre a büntetőket is gyakran sikerült értékesítenünk. Nagyon lelkesítő volt a játék, az ellenfél akármit csinált, akárhogy idegeskedett vagy erőlködött, egyszerűen lemostuk őket a pályáról..
Feca kösz a sört! (Hazafelé lecsusszant egy másik is, úgyhogy azzal törtem a családra az ajtót, hogy aszongya: baj-nok csa-pat! baj-nok csa-pat! Az asszony ilyedten kapta fel a telefont, azt hitte valami Bé közép tört rá..)
A csónakos féle füttyszavak a meccsen, az mind én voltam..

Hahó kerekegyháziak!

Találkozzunk hétfőn a sportcsarnokban, mert a Nagykőröst meg kell vernünk!
Üdv!

Re: kerek-kas

(Muki, 2012.02.08 22:31)

Köszönjük az ilyen lelkesítő hozzászólásokat a meccseinkhez, és a csapathoz, hiszen tényleg kezdjük megmutatni az igazi erőnket!!! Az erőnket, ami a szurkolóink, és a mi lelkesedésünk, és munkánk eredménye!!! Tamás! Legközelebb invitáld az asszonyt is a meccsre, és meg fogja érteni a hangulatodat amit eddig nem igazán értett eddig!!! Szóljon a füttyszó, szóljon a biztatás: HAJRÁ KEREK!!!!! Köszönjük!!!
Találkozzunk hétfőn a Filtermat ellen is!!!!

Kerek - KKC

(Jimmy, 2012.01.31 20:53)

Köszönjük a SZURKOLÁST! A tegnapi mérkőzésen kiderült, hogy mindig a kötelező a legnehezebb, ezt tegnap bebizonyítottuk újfent, mivel nehéz mérkőzésen sikerült legyőznünk az újjáformálódó, régi harcosokat is bevető félegyházát. Egyben viszont biztos vagyok, hogy jövő hét hétfőn szurkolóinkkal karöltve megverjük a KAST! HAJRÁ KEREK!

Erdei Ferenc Úrnak

(Szőrös Ervin, 2012.01.24 20:11)

Tisztelt Elnök Úr!

Nagyon örültem, örültünk levelének! Köszönjük a jókívánságokat melyeket természetesen viszont kívánunk a Békési SZSK-nak!
A tegnap esti edzésünkön már jelen volt Jimmy, és úgy láttuk, hogy elégedett volt a tapasztaltakkal... Reméljük gyorsan be fog illeszkedni a kereki csapatba, és sikeresen szerepel majd!!!
A hátralevő meccseinkről egy-két napon belül kerül fel lista az oldalra...

Sportbaráti üdvözlettel:
Szőrös Ervin
Kerekegyházi SE
Szakosztályvezető

Fura

(Benny, 2012.01.24 16:12)

Sziasztok!

Engem is elszomorít az óvás elutasítása, bár annak módja még jobban. A határozatból kiderül, hogy a két érintett játékvezető egyúttal az óvás elbírálásában is részt vett - vajon mennyire lehettek tárgyilagosak? Lehet, hogy azok voltak, félreértés ne essék, mindenesetre azért furcsa a módszer (olyasmi, mintha balesetet okoznék, aztán én dönteném el, hogy hibáztam-e).

Azt sem igazán értem, hogy ha ezt a határozatot már ötödikén meghozták, akkor miért telt el két hét, mire emailben (!) kiküldték...

Mindegy, próbáljunk meg túllépni rajta. A nemes bosszú az lenne, ha mi lennénk a bajnokok az idény végén... Csináljuk meg! Hajrá fiúk!

Azért a végére csak feltennék két költői kérdést:
1. Ha ellenünk óvtak volna ugyanilyen indokkal, vajon ugyanilyen döntés született volna?
2. Minek vannak a szabályok, ha nem muszáj betartani őket? (Minek költötték a fiúk a pénzt a pálya átfestésére, ha ezek szerint mindegy, milyen a pálya?)

Nem meglepő döntés született!

(Egy megyében játszó játékos...., 2012.01.23 13:08)

Tisztelt Kerekegyházi SE!

Talán sok minden kikívánkozna most belőlem és félretéve a feltételes jelzőt ki is kívánkozik, talán sok mindent leírhatnék én is most ide, de valahol mégis úgy gondolom, hogy minden egyes mondat, jelző, felszólítás, figyelmeztetés, stb., stb. hiába való lenne!
Természetesen a téma nem más, mint az óvás, melynek eredménye számomra/számunkra (de beszélhetek nyugodtan többesszámban) nem volt meglepő! Ha csak a kérdéseitekre kívánnék válaszolni, akkor annyit írnék: Igen, vannak olyan csapatok, akikkel elég nagy kivételezés megy itt a megyebajnokságban!!! Ezzel lehet nem is árultam el olyan hatalmas zsákbamacskát, de azzal, hogy biztos forrásból tudjuk, hogy a mérkőzésekre irányítottan (hogyan kell fújni, kinek a javára stb.) vannak küldve bírók, már lehet, hogy egy kicsit többen is felkapják a fejüket!
Mivel az elején leírtam, hogy nem kívánok részletes, hosszan tartó monológba belemenni, ezért rövidre zárnám még két dologgal: Az egyik, hogy a pálya szabályos felfestésének a hiánya szerintem alapvetően megalapozza egy óvás kezdeményezését már a mérkőzés kezdete előtt, hiszen feketén-fehéren ki van jelentve, hogy ezt a kritériumot minden csapatnak vállalnia és teljesítenie kell!!! A másik pedig, hogy egy határozatot nem szankcionálni, úgy, hogy legalább egy esetben megállapítható a szabályok be nem tartása....Maradjunk annyiban, hogy lassan akkor bírót sem kell küldeni a meccsekre és mindenki diktáljon be a Szövetségnek olyan eredményt, amely a csapata számára kielégítő!
Egy biztos, ha a dolgok így folytatódnak ez az amúgy sem tetemes szám (mindösszesen 7 csapat) is lassan el fog fogyni és akkor érdemes lesz elgondolkozni azon, hogy mindez megérte-e vagy jobb lett volna sportszerűen, a szabályokat betartva és nem beleavatkozva lebonyolítani minden évben ezt a Megyei bajnokságot!

R. I. P. Fair-play és sportszerűség!

Varga Jimmy

(Erdei Ferenc, 2012.01.23 08:03)

Tisztelt Klub!

Szeretnék így ismeretlenül is jó sport sikereket és jó játékot kívánni a csapatuknak barátom és sporttársam leigazolásával.
Jimmy személyében egy nagy tehetségű, óriási szívű és rendkívül kitartó játékost ismertem meg, aki számára nem létezik elveszett helyzet, elvesztett labda és elvesztett mérkőzés!
Biztos vagyok benne, hogy Kerekegyháza közönsége is hamar a szívébe fogja zárni.
Amennyiben ismertek lesznek a meccs időpontok és időm is engedni fogja, biztosan meglátogatom a csapatukat egy hazai mérkőzésén!

üdvözlettel,

Erdei Ferenc
BSZSK elnök

Varga Jimmy

(Erdei Ferenc, 2012.01.23 08:03)

Tisztelt Klub!

Szeretnék így ismeretlenül is jó sport sikereket és jó játékot kívánni a csapatuknak barátom és sporttársam leigazolásával.
Jimmy személyében egy nagy tehetségű, óriási szívű és rendkívül kitartó játékost ismertem meg, aki számára nem létezik elveszett helyzet, elvesztett labda és elvesztett mérkőzés!
Biztos vagyok benne, hogy Kerekegyháza közönsége is hamar a szívébe fogja zárni.
Amennyiben ismertek lesznek a meccs időpontok és időm is engedni fogja, biztosan meglátogatom a csapatukat egy hazai mérkőzésén!

üdvözlettel,

Erdei Ferenc
BSZSK elnök

meccs

(Sipos Tamás, 2012.01.17 08:06)

Gratula a győzelemhez!
Jó volt, 3:0-nál érkeztem a csarnokba, ettől kísérhettem figyelemmel a mérkőzést. Sok pontatlan dobásunk volt, de néhány kifejezetten bravúros, már-már akrobatikus dobás igazán feldobta a hangulatot is. Tetszett, hogy a srácok labdakezelése szerintem szabályosabb volt mint az általam látott legutóbbi meccsen, gyakran mintha mágneses lett volna a kezük. Az ellenfél (is) sokat hibázott, de például a szünetben gyönyörű három pontosakat dobáltak, ami szerencsére ugye nem adódott a pontjaikhoz. Szóval szép volt fiúk! A sérülés azért egy kissé beárnyékolta a jókedvünket, de reméljük hamar felépül a játékos, innen is kívánok neki mielőbbi gyógyulást!
Üdv!

Ervin

(Meccs, 2012.01.17 13:09)

Először is köszi Tamás, hogy eljöttél a meccsre!!! Írtad, hogy 3:0-nál érkeztél... Pont az én hármasomat nem láttad!!! :) Aztán én úgy visszaestem, mint hülye gyerek a csúszdán! :)
Teljesen jól láttad, sok hiba volt. Látszott az edzéshiány. Igyekszünk edzeni, készülni a következő meccsekre. Sajnos a Ricsiről rossz hírek vannak! :( Rá ebben az idényben már nem hiszem, hogy számíthatunk...
A következő derbi 30-án lesz itthon, éppen a Félegyháza ellen!! :) Remélem a családdal jössz!!! :) üdv: E.

Re: meccs

(Dobos Richárd, 2012.01.18 09:41)

Köszönöm a jókívánságokat, igyekszem azért még tsvasszal visszatérni.

Re: Re: meccs

(Kocsis Norbert, 2012.01.22 11:45)

Minél előbb gyere vissza Hétfőn én is megyek és próbálok minél előbb visszamenni

Sziasztok!

(Kocsis Norbert, 2012.01.22 11:44)

hát igen ez elég vicces hogy semmit nem csináltak ezzel a nagykőrösi meccsel amit Novemberben játszottunk legalább újra kellett volna játszatni normális pályával, bírókkal és jegyzőkönyv vezetőkkel de hát ilyen ez a sport egy kis pénzért ellehet felejteni a dolgot :@

Hát persze...

(Renó, 2012.01.21 13:53)

Eddig is tudta mindenki, hogy a szövetség elég jóban van a Pijakovics társasággal! Az elmúlt szezonban is csaltak el meccset Kőrösön a Filtermatnál!!!
Részvétem fiúk!!!

Egy ex kereki csapattag (Gyuszi)

(blablabla, 2011.12.09 12:35)

Sziasztok látom remekeltek és az új embereket is szeretik a szurkolók! Régóta készülök ellátogatni hozzátok egy edzésre vagy egy meccsre de az időm nem engedi sajna! Mi újság a csapat körül? Sok sikert nektek erre az évre is!

meccs

(Sipos Tamás, 2011.10.11 06:18)

Jó volt a tegnapi meccs, nagyon profi volt az ellenfél, de nincs miért szégyenkeznetek, szuperül helytálltatok, a félidőben gondolom az öltözőben rájuk is pirított az edzőjük, amiért nem igazán tudtak fölétek kerekedni. Gondolom sok tapasztalatot is gyűjthettetek, sok néző volt, egyszóval jó volt. Még nekem is kedvem támadt kosarazni...

KSE

(Köszi!!!, 2011.09.27 19:07)

Kedves Tamás!!!

Köszi, hogy írtál nekünk, és biztatod csapatunkat!!! Örömmel tölt el bennünket, ha van kinek, kiknek játszani. Pláne akkor, ha győztes meccsel tudjuk meghálálni szurkolóinknak a bizalmat!!! Hamarosan ismét itt a lehetőség, hogy elgyertek a kislányoddal kosármeccsre, de most hozd a Nejedet is!!! :)

meccs

(Sipos Tamás, 2011.09.20 23:48)

Ügyesek voltatok a legutóbbi meccsen, nagyon jó volt, hogy nem csak egy mérközést, hanem egy győztes mérkőzést láthattunk egy erős ellenféllel szemben. Szuper este volt, már bánom, hogy nem vittem a feleségemet is. Viszont az ötéves kislányom élete első kosármeccsét láthatta, maradandó élmény volt, persze neki a fagyizás is, nekem meg a sörözés is a meccs mellett...
Csak így tovább fiúk!

MUKI

(Tisztázzuk!, 2011.05.03 19:52)

Tisztelt "KalocsaFan", Csabi és Minden Érdeklődő!

Szegény Doki szerintem annyit csuklik mostanság, mint még sosem.... :)
Én kerestem meg a Dokit anno, és én hívtam Kerekegyházára játszani. Többször egyeztettünk személyesen és telefonon is, és Ő aláírt. Miért? Mert akkor egyértelműen az mutatkozott, hogy nem lesz csapat Kalocsán. A Doki azért jött Kerekegyházára, mert játszani akart még versenyszerűen, és nagyon színpatikus volt Neki a kerekegyházi csapat és közeg. Pillanatok alatt beilleszkedett, és a szurkolók kifejezetten szerették! Sajnos a sors közbeszólt, és megsérült... Erről sem Ő, sem az ellenfél játékosa akivel ütközött, nem tehetett.
Eldőlt, hogy többet nem játszhat, és Ő "engedélyt" kért, hogy hagy legyen az újra induló Kalocsa edzője. Természetesen biztatásunk mellett kezdte el a munkát. Az a Doki irányította csapat erősebb volt, mint bármelyik megyeibe játszó kalocsai társaság. Hihetetlen pontos iramjáték, és felépített védekezés jellemezte a Kalocsát az mellett, hogy nem volt balhé a pályán, és mosolyogva csaptunk egymás kezébe a meccs végén....
Aztán a Doki ment, és "új szelek fújtak". Jött az új edző és Vele együtt az új stílus: Játszani keményen, győzni bármi áron!!!
Azért tudja itt mindenki, hogy nem csak Kalocsa - Kerek probléma ez.... Volt ott balhéja Veletek a K.A.S. csapatának is, a Nagykőrösnek is, és nem is beszélve a Félegyházi Öreg Fiúkról amely meccsnek következményei is voltak...
A lényeg legyen az, hogy le kell zárni a múltat!!!! Vonja le minden csapat a tanulságokat, nézzen magába, és ígérem, a kerekegyházi csapat is megteszi ezt. Játszunk ezentúl a sportért, egymásért!!! A pályán feszült az ember, megsérti az ellenfelet, a bírót. Nekem is voltak ilyenek, legutóbb Nálatok mondjuk Balázzsal oda-vissza, de semmi értelme nem volt.... Eltelik egy kis idő és az ember teljesen másképpen gondolja....

Változnia kell a játékosok, a játékvezetők, edzők hozzáállásának! Előtérbe kell helyezni a sport szeretetét!!!

Hajrá Kosárlabda!!! Hajrá Sportszerűség!!!

Üdvözlettel: Muki


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »