Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelt Sportbarátok!

 2005 májusában, a Kerekegyházi Kosárlabda Szakosztály újra aktívvá vált, és sok lelkes helyi fiatallal nekivágtunk a 2005/2006-os megyei bajnokságnak. Eltelt az idény, s a társaság az utolsó helyen végzett.

 Annak ellenére, hogy nem igazán büszkélkedhettünk sikerélménnyel, nem voltunk elkeseredve, és nagy tervekkel vártuk a következő bajnoki rajtot. Lett edzőnk, jött egy pár játékos erősítésnek, és nagyon keményen végigedzettük a 2006-os nyarat. Az eredmény? Egy nagyon kiegyensúlyozott mezőnyben 8 győzelemmel 10 vereséggel a hét csapatos bajnokságban az 5. helyen végeztünk. Rutintalanságunk még mindig érződött, de egyre jobban fel tudjuk venni a versenyt más csapatok sikeres játékosaival. A hazai mérkőzéseinkre nem volt ritka, hogy 100 néző látogatott el. A roppant jó hangulatú találkozók híre bejárta szerte a megyét, és kíváncsian, olykor megszeppenve érkeztek hozzánk az ellenfeleink.

 A 2007/2008-as szezon meghozta a rengeteg munka gyümölcsét, hiszen csapatunk a 3. helyen végzett és teljesen megérdemelten vehette át a bronzérmet.

 Elindult az utánpótlás programunk, amely iránt hihetetlen nagy az érdeklődés. Közel 60 gyermek döntött úgy, hogy szeretne kosárlabdázni és Ők rendszeresen látogatják edzéseinket. 2008. júliusában megrendeztük az első Kerekegyházi Kosárlabda Tábort, amely egy hétig tartott és 21 gyerek vett részt benne.

 A 2008/2009-es szezonban negyedikek lettünk a kilenc csapatos megyei bajnokságban, és újabb igazolásokkal készültünk a következő évre.

 

A 2009/2010-es bajnokságban elértük fennállásunk legjobb eredményét, hiszen második helyen végeztünk a megyei bajnokságban!!!! Szintén kilenc csapat indult, és óriási csata zajlott már a négy közé kerülésért is.

 

A 2010/2011-es szezonban megismételtük hatalmas hajrával az előző esztendő eredményét, és ismét a második helyen végeztünk a tabellán.

 

A Kerekegyházi Kosárlabda Szakosztály elérhetőségei:

Tel.: 06 70 526 75 51

kerekkosar@freemail.hu

www.kerekkosar.eoldal.hu

                                                                            Tisztelettel:     Szőrös Ervin

                                                                                               szakosztályvezető